Életmód / Ezotéria

A Rák szerelmi kompatibilitása

Rák és Kos szerelmi kompatibilitása: Közepes

Ez a kombináció általában nehéz kapcsolatot hoz. Mindkét jegy szülöttje erőteljes szexualitással bír. A problémát az okozza, hogy a szexuális vonzerejük elhalványul a túlságosan temperamentumos viselkedésük miatt. A Kos merész, de Rák viszont óvatos. A Rák szereti az otthont és a nyugalmat, a Kos nem szereti a kötöttségeket. A személyiség-különbségek miatt gyakran vitatkoznak apróságokon. A köztük levő különbségek összeférhetetlenné teszik őket. Az asztrológia viharos kapcsolatot jósol nekik, házasságuk ritkán jár sikerrel.

Rák és Bika szerelmi kompatibilátása: Erős

Általában jó kombináció. Mindkettőnek megbízhatóságra és egyfajta állandóságra van szüksége. Mindketten jó szeretők, gyengédek és szenvedélyesek. A Rák több érzékiségről és képzeletről tesz tanuságot. A Bika képes megérteni a Rák változékony hangulatát, ez pedig gördülékennyé teszi a kettejük közt levő problémamegoldást. A Bika általában figyelmes ember, a Rák viszont jól reagál a helyzetekre. A köztük levő viszony az évek elteltével egyre csak javulni fog, eltérő személyiségük egyre jobban ki fogja egészíteni a másikét. A Rák szexuális életét gyakran negatívan befolyásolja a kellemetlenkedő Bika. A problémákat viszont jól meg tudják oldani, ezért sikeres házasság alakulhat ki a két csillagjegy szülöttje közt.

Rák és Ikrek szerelmi kompatibilitása: Gyenge

A Rákot szinte azonnal elkezdi vonzani a szikrázó egyéniségű Ikrek, de nem tudja megtalálni mellette a biztonságot, az Ikrek kiszámíthatatlan viselkedése miatt. A Rák önbizalma ezért csökken, nehezen tudják megérteni egymást. Az Ikrek vezérelhetetlen szexuális energiája problémákat fog okozni a Rák számára. A Rák szereti otthonát, a biztonságos nyugalmat, míg az Ikrek hamarosan nyugtalan lesz és nem szereti rabnak érezni magát saját otthonában, szüksége van más emberek társaságára is. Az Ikrek hamarosan elviselhetetlennek fogja találni a Rák melletti életet. A Rákot érzelmek vezérlik, az állandóságra törekszik, míg az Ikrek megállíthatatlan mozgása nyugtalanítólag hat kapcsolatukra. Bár nagyon erős kapcsolat alakulhat ki köztük, hosszútávon szinte lehetetlen együtt maradniuk.

Rák és Rák szerelmi kompatibilitása: Közepes

Rengeteg közös tulajdonságuk van, és ez fogja jelenteni a problémát. Túlságosan hasonlítanak egymásra ahhoz, hogy boldogok tudjanak együtt lenni. Mindketten túlságosan érzékenyek, amelynek eredménye képpen érzelmi problémák sokasága vár rájuk. Mindketten a főszerepet szeretnék játszani szexuális kapcsolatukban, amely gyakran vitákhoz és egymás kritizálásához vezet. Mindketten szavakkal és tettekkel próbálják bizonyítani saját igazukat, viszont ezzel egymásban fájdalmat és nyugtalanságot váltanak ki. Mindketten hajlamosak mártírkodni, és ha ezt egyikük nem veszi észre a másikon, a reakció sokkoló lesz. Kicsinyes civakodások, egymás hibáztatásai jellemik kapcsolatukat. Ugyanakkor fizikailag vonzák egymást, ebben az összefüggésben pedig érzéki kapcsolat az övéjük. A házasság csak kölcsönös megértéssel és egymás tiszteletével alakulhat ki.

A Rák kompatibilitása a többi csillagjeggyel a következő oldalon. Lapozz egyet ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Rák és Oroszlán szerelmi kompatibilitása: Erős

Általában ez egy jó kombináció, mivel a Rák (Hold) visszaveri az Oroszlán fényét (Nap). Az Oroszlánnak megvan az a képessége, hogy stabilizálja a hangulatos Rákot. A nagyvonalú, nyitottszívű, erős Oroszlán képes a Rák számára szükséges biztonságot nyújtani, és növelni a a bizalmat a vátlozákony természetű Rákban. Másrészt a Ráknak csodálnia kell az Oroszlán tulajdonságait és hagynia kell, hogy ő domináljon. Ha a Rák hagyja kiteljesedni az Oroszlán személyiségét, szenvedélyes kapcsolatra és sikeres házasságra kerülhet sor.

Rák és Szűz szerelmi kompatibilitása: Közepes

A Rák érzelmi alapon működik, míg a Szűz teljesen analitikus természet, mégis olyannyira összeillenek, hogy ez a különbség szinte előnyükre válik. A Szűz gyakorlatias ember, biztos alapot nyújt az érzelmes Rák számára. Tökéletesen összeillenek a hálószobában is. Egyetlen veszély a kapcsolatukra nézve, hogy mindketten túl gondoskodók, szeretik körbevenni szeretetükkel a másikat, néha pedig túl messzire mennek folytó szeretetükkel és ez elviselhetetlenné válik mindkettejük számára. A két csillagjegy szülöttje rengeteget beszélget egymással arról, mit kell tenniük a jövőben. Meglehetősen érdekes kapcsolat az övék. Házasság akkor alakulhat ki, ha a Szűz kevésbé demonstratív és a Rák visszafogja szeretetigényét.

Rák és Mérleg szerelmi kompatibilitása: Gyenge

Ez a pár teljesen más szinteken működik: a Rák szeretni akar, és érzelmileg közelíti meg a dolgokat, míg a Mérleg a tökéletes szellemiségre törekszik. Nehéz jól kijönniük egymással, a Rák ugyanis változó temperamentumú. A Mérleg bár vonzódik a Rák hangulatingadozásaihoz, de nem szereti az ebből származó gondokat. A Ráknak izgalmat és csillogást kell hoznia a hálószobába, hogy a Mérleg figyelmét fenntartsa. A Mérleg számára a szex az élet fontos része, ha elveszti érdeklődését, más személy után nézhet. A Rák gyakran kritikus a Mérleg extravagáns viselkedését illetően. Kapcsolatuk lehetséges, de a házasság szinte valószerűtlen.

Rák és Skorpió szerelemi kompatibilitása: Erős

A mesteri Skorpió jó társ a csendes Rák számára. A Skorpió szereti uralni, védeni párját és megadni, amire a Rák vágyik. A Rák csodálja a Skorpió erejét, miközben a Skorpió menedéket talál a Rákkal való érzelmi elkötelezettségben. A Rák sokkal érzékenyebb a szexuális kapcsolatokban, míg a Skorpió szenvedélyes. A Skorpió dühös féltékenysége nem bújuk elő, mert a Rák egy hűséges, odaadó partner. Szerelmük egyre csak növekszik, szenvedélyes kapcsolatukból tökéletes házasság alakulhat ki.

A Rák kompatibilitása a többi csillagjeggyel a következő oldalon. Lapozz egyet ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást