A Rák szerelmi kompatibilitása

A Rák szerelmi kompatibilitása

Címlap / Életmód / Ezotéria / A Rák szerelmi kompatibilitása / 2. oldal

Rák és Oroszlán szerelmi kompatibilitása: Erős

Általában ez egy jó kombináció, mivel a Rák (Hold) visszaveri az Oroszlán fényét (Nap). Az Oroszlánnak megvan az a képessége, hogy stabilizálja a hangulatos Rákot. A nagyvonalú, nyitottszívű, erős Oroszlán képes a Rák számára szükséges biztonságot nyújtani, és növelni a a bizalmat a vátlozákony természetű Rákban. Másrészt a Ráknak csodálnia kell az Oroszlán tulajdonságait és hagynia kell, hogy ő domináljon. Ha a Rák hagyja kiteljesedni az Oroszlán személyiségét, szenvedélyes kapcsolatra és sikeres házasságra kerülhet sor.

Rák és Szűz szerelmi kompatibilitása: Közepes

A Rák érzelmi alapon működik, míg a Szűz teljesen analitikus természet, mégis olyannyira összeillenek, hogy ez a különbség szinte előnyükre válik. A Szűz gyakorlatias ember, biztos alapot nyújt az érzelmes Rák számára. Tökéletesen összeillenek a hálószobában is. Egyetlen veszély a kapcsolatukra nézve, hogy mindketten túl gondoskodók, szeretik körbevenni szeretetükkel a másikat, néha pedig túl messzire mennek folytó szeretetükkel és ez elviselhetetlenné válik mindkettejük számára. A két csillagjegy szülöttje rengeteget beszélget egymással arról, mit kell tenniük a jövőben. Meglehetősen érdekes kapcsolat az övék. Házasság akkor alakulhat ki, ha a Szűz kevésbé demonstratív és a Rák visszafogja szeretetigényét.

Rák és Mérleg szerelmi kompatibilitása: Gyenge

Ez a pár teljesen más szinteken működik: a Rák szeretni akar, és érzelmileg közelíti meg a dolgokat, míg a Mérleg a tökéletes szellemiségre törekszik. Nehéz jól kijönniük egymással, a Rák ugyanis változó temperamentumú. A Mérleg bár vonzódik a Rák hangulatingadozásaihoz, de nem szereti az ebből származó gondokat. A Ráknak izgalmat és csillogást kell hoznia a hálószobába, hogy a Mérleg figyelmét fenntartsa. A Mérleg számára a szex az élet fontos része, ha elveszti érdeklődését, más személy után nézhet. A Rák gyakran kritikus a Mérleg extravagáns viselkedését illetően. Kapcsolatuk lehetséges, de a házasság szinte valószerűtlen.

Rák és Skorpió szerelemi kompatibilitása: Erős

A mesteri Skorpió jó társ a csendes Rák számára. A Skorpió szereti uralni, védeni párját és megadni, amire a Rák vágyik. A Rák csodálja a Skorpió erejét, miközben a Skorpió menedéket talál a Rákkal való érzelmi elkötelezettségben. A Rák sokkal érzékenyebb a szexuális kapcsolatokban, míg a Skorpió szenvedélyes. A Skorpió dühös féltékenysége nem bújuk elő, mert a Rák egy hűséges, odaadó partner. Szerelmük egyre csak növekszik, szenvedélyes kapcsolatukból tökéletes házasság alakulhat ki.

A Rák kompatibilitása a többi csillagjeggyel a következő oldalon. Lapozz egyet ide kattintva >>

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást