10 puszta tény a férfiakról

10 puszta tény a férfiakról

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / 10 puszta tény a férfiakról

Napjainkat még inkább meghatározzák a különböző társkapcsolati útvesztők. Úgy tartja a mondás, ha egy nő ismer egy férfit, akkor már az összes többit is ismeri…

Fordított esetben, ez már persze nem bír túlzott igazságtartalommal. Egy férfi számára a nő, örök rejtély marad, amit soha az életben nem lesz képes megfejteni. De talán ez így is van jól. Nehogy már mindent ki kelljen szolgáltatnunk nekik, magunkból.

Nem könnyű manapság megtalálni a helyes utat egymáshoz. Rengeteg a félreértés, ami abból fakad, hogy sokan nem hajlandóak kellő türelmet fektetni a másikba. Kihat ez sajnos a szexuális életünkre is. Na de most utána jártunk pár egyértelmű ténynek, ami kivétel nélkül minden férfira igaz! -és meghatározza az ágybeli képességeiket is!

Előjáték

Ma már bizonyított tény, hogy a férfiaknak átlagosan 3 perc szükséges az orgazmus elérésében. Ilyen gyorsan készen tudnak lenni, ha nem segítünk nekik. Ne engedd, hogy fénysebességre kapcsoljon, a te dolgod apránként megmutatni neki, és rávezetni arra, hogy tanuljon meg szépen, fokozatosan szexelni. Sajnos napjainkban a rengeteg stressz is erősen befolyásolja a telejesítőképességet, olykor előfordul, hogy emberünk ezért, akaratától független is gyorsabban elsül, mint azt vártuk volna.

Amennyiben úgy látod, hogy kedvesed feszült, és nincs túl jó passzban, készíts neki egy forró fürdőt, majd szórj bele mandarin vagy bergamon olajat. Ez biztos, hogy megnyugtatja és ellazítja. Viszont ügyelj arra, nehogy nagyon elnyomja a fürdő, ilyenkor inkább rásegíthetsz azzal, ha beszállsz mellé te is a habokba…

Pornófüggők

Tudományos felmérések támasztják alá, hogy a férfiak 96%-a rendszeresen néz pornót. Ki nyíltan, ki titokban, vannak még olyanok is, akik a saját haverjaik elől is titkolják. Viszont jó ha tudod, hogy legnagyobb részük arra vágyik, hogy ezt a tevékenységet a partnerével folytassa, ugyanis sokuk szerint jó hatással lehet a nemiéletre. Azért lássuk be, mi nők nem kifejezetten találjuk ezt jó megoldásnak, azért néha engedj neki. Ha nem szereted a pornot, akkor is nézz meg vele pár filmet, ha ritkán is. Talán akkor többet nem fog nyaggatni vele. És inkább veled nézze, mint átugorjon a szomszéd csajhoz, egy közös mozizásra. Ugye egyetértesz?

Nyalókázás

Minden nő tisztában van vele, hogy a férfiak imádják az orális élvezeteket! Sok nő mégis gyakorta elutasítja ezt a szexuális megnyílvánulást. Sokan undorodnak az ízétől vagy a fogásától, előfordul, hogy a fallosz puszta látványa is irritálja őket. Legyünk őszinték! Ha tényleg szeretjük a pasinkat, és minden téren tökéletes nekünk, ugye nem fogjuk az ilyen jellegű közeledését visszautasítani? Tedd boldoggá a pasit, néha lepd meg, egy spontán furulyaleckével, meglátod értékelni fogja!

Csupasz felület

Több felmérésből is kiderült, hogy a férfiak 75%-a  a meztelen, csupasz vénuszdomb híve. Állítólag, ez sokkal jobban izgatja őket, mint a prémes vagy a félig-meddig fazonizált változat. Sokuk közülük esküdik még a borotvált hónaljra, és a teljes lábon való szőrtelenítést is. Lássuk be, tényleg nem túl kellemes élmény, ha az aktus során különböző szőrszálak kerülnek a hímünk szájába. Ez ugyanis elég kiábrándítóan tud hatni! Úgyhogy, elő a borotvát lányok, és csupaszításra fel!

Szerelmesen szép az élet

Talán magunk sem hisszük el könnyen, de állítólag a mai pasik több mint háromnegyede vágyik tartós, szerető kapcsolatra. Bár az is tény, hogy ezt a szerető kapcsolatot, elsősorban nem a mindennapokra, hanem főként a szex alatt dolgokra értették. Sokuk elhanyagoltnak érzi magát, több szeretgetést, bújást igényelne a nő részéről. Az más kérdés, hogy ez nálunk nőknél is fenn áll. Mi is szeretnénk, ha az állatias ösztönökön kívül, néha mást is tapasztalhatnánk…

Mint a rakéta

Köztudottan nyílt titkok, hogy a legtöbb pasi, bármenyire is szereti a nőjét, hajlamos arra, hogy túl gyors legyen a szex közben, ami a nő számára egyáltalán nem kielégítő. A gyorsaság okairól már feljebb is szóltunk, nagyon összetett dolog, ami ezt kiválthatja. Ettől függetlenül, ne feledd el, hogy mivel te vagy a befogadó fél, így egyedül te határozod meg, hogy meddig mehet el egy pasi az ágyadban. Ez igaz a sebességre is. Amennyiben zavar a tempó, vagy túl gyorsan csinálja, nyugodtan szólj rá! Ezen nem sértődhet meg!

Méret a lényeg

A legtöbb férfit kamaszkora óta foglalkoztatja a mérete. Hiába minden közhely, ami jelen esetben még igaz is, hogy nem a méret a lényeg, nagyon úgy néz ki, hogy ez az urakat, kicsit sem érdekli. A pasik 60%-a tartja úgy, hogy az ő mérete nem felel meg partnerének, és biztos hogy nagyobbat szeretne. Az átlagos pénisz, már 15 cm-től számolandó, és bámily hihetetlen is számukra, de a legtöbb férfi ebbe simán beleesik. Szóval, nem kéne mitől tartaniuk, de ha ők szeretnek problémázni, hát legyen. Ha téged már ez zavarna, nyugodtan csalj egy kicsit, és nyugtasd meg azzal, hogy az eredeti méretnél egy 2-3 cm-rel többet mondasz neki a mérésnél, vagy a vizuális vizsgálatnál.

Maszturbálás

A statisztikák szerint, minden második férfi végez önkielégítést, még akkor is, ha boldog, kiegyensúlyozott kapcsolatban él. Ez sokszor nagy problémákhoz szokott vezetni a kapcsolatban, ugyanis sok nő nem képes, vagy nem akarja megérteni ennek az okát. Ők annak tudják be, hogy bizonyára nem elegek, és nem túl jók a párjuknak. Ez hülyeség! A férfiaknak ösztönösen szüksége van néha arra, hogy elvonuljanak, és így éljék ki esetleges felhalmozott vágyaikat, fantáziájukat, amit elképzelhető, hogy nem mernek otthon a nő elé tárni.

Gruppen

Minden férfi, előkelő helyen szereplő vágyálma, hogy egyszer, de főleg többször, több nővel csinálhassa egyszerre. Ezek a fantáziák általában a 3-as szám körül forognak. Sokan a csajuk barátnőit, rokonait venné bele legszívesebben a triumvirátusba. Aztán sok olyan férfit is ismerhetünk, akik legszívesebben rögtön egypetéjű ikrekkel csinálná.

Még szerencse, hogy ezek a fantáziák legtöbbször tényleg csak vágyeszmék maradnak. Elvégre, egy nő önbecsülésének sem tenne jót, ha a tulajdon barátnőjét látná hancúrozni párjával. De ha te úgy érzed, hogy nyitott vagy az ilyenre, és szeretnéd kipróbálni, akkor hajrá! A pasid biztos hogy teljesen le lesz nyűgözve, pláne ha te hozod elő az ötletet!

Fantáziátlanság

Míg, az egyértelműen jellemző a legtöbb pasira, hogy magában édesded fantáziákat forral mindeféle pozitúráról, meg felállásról, addig sajnos a gyakorlat azt mutatja, hogy legtöbbjüket közel sem izgatja, hogy ezt, az adott, aktuális partnerük előtt is felfedjék. A legtöbb kutatás ugyanis azt támasztja alá, hogy a pasik közel 70%-a, teljesen meg van róla győződve, hogy ő maximálisan tökéleteset nyújt az ágyban minden alkalommal, mert ő már mindent tud, profi, és neki nincs mit tanulnia már.

Pedig mi nőként nagyon is tudjuk hogy lenne mit, bőven. Ha nem veszi észre magát a pasi magától, próbáljuk meg rávezetni olyan formán, hogy ajánljuk kipróbálásra a káma-szútrát, vagy különböző tantragyakorlatokat, hátha így kedvet kap és előjön a kreatívabb éne is.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást