Életmód / Ezotéria

10 pontos útmutató a Nyilas szerelméhez

10 pontos útmutató a Nyilas szerelméhez

Cikksorozatunkban sorra vesszük, milyen az élet az egyes zodiákusok mellett – vajon hogyan lehet közel férkőzni hozzájuk? Milyenek, amikor ismerkedni próbálnak? Mit tartogatnak egy komoly kapcsolatban? Természetesen nem csupán a csillagjegyünk befolyásolja a szerelmi életünket, de a születési képletben a napjegyünknek is fontos szerepe van. Lássuk, a Nyilasok szívéhez milyen út vezet!

Ilyenek az ismerkedésben

A Nyilasoknak egyáltalán nem nehéz kapcsolatba bonyolódniuk, nemtől függetlenül könnyedén ismerkednek. Többnyire sikeresek is, amit erős önbizalmuknak és ösztönszerű gondolkodásmódjuknak köszönhetnek. Utóbbi azt jelenti, hogy a körülményeket nem igazán veszik figyelembe, szinte kizárólag arra koncentrálnak, mit súgnak a megérzéseik és mit diktál a kémia. Az ellenmondást nem igazán tűrik (nem is sűrűn szembesülnek vele), a legtöbbször lehengerlőek és megszerzik azt, akit akarnak.

Nem a hűség mintaképei

Őket ezen a téren szinte kizárólag a tapasztalatszerzés vágya hajtja. Szerencsés esetben elegendőt kalandoznak fiatal éveikben, így mire valóban meg „kell” komolyodniuk, már benő a fejük lágya. A kérdés az, hogy te éppen milyen korszakot élő Nyilassal futottál össze…

Persze, ahogy mindenki, úgy ők is képesek a szerelem érdekében félretenni a kalandokat, de azért érdemes nyitott szemmel járnod, ha egy Nyilas férfi mellé sodor az élet.

Nehezen viselik a kötöttségeket

Sokat nehezít a Nyilassal való kapcsolaton az is, hogy nem igazán tűrik jól a kötöttségeket. Ez érdekes kettőséget szül bennük, ugyanis mindeközben vágynak arra, hogy megtalálják az eszményi társat, az igazi nagy Őt, aki biztos háttérként mindig ott van mögöttük. Ha egy Nyilas tehetné, akkor a szingli életből és a boldog házasságból gyúrna magának egy tökéletes életet. Amikor belátja, hogy ez lehetetlen, képes eldönteni, hogy mire van igazán szüksége.

Engedd szabadon

A Nyilasokat érdemes a hosszú pórázon tartani. Bár gyakran adnak okot arra, hogy kételkedhess bennük, ezek az okok a legtöbbször ártalmatlanok, és a kisebb flörtök is többnyire csak az egójukat ápolják. Azt viszont nem tűrik, ha korlátozni próbálják őket, ez ellen mindig lázadoznak.

A lelkük mélyén a másik félnél tapasztalt féltékenykedés és kételkedés elindít bennük egy negatív hullámot, ami előbb-utóbb a felszínre tör.

Ha szeretnél jó kapcsolatot ápolni egy Nyilassal, akkor bizony meg kell tanulnod szabadon engedni és hagyni, hogy ő válasszon téged – máshogy nem lehet őket megfogni.

A szerelemért ők is nagy áldozatokat hoznak

Bármennyire is szabadlelkű emberek, a szerelmes Nyilasok is mindent megtennének a kapcsolatukért. Ha elönti őket a rózsaszín köd, akkor képesek felrúgni a teljes életüket, és akár a világ másik felére is elköltöznek, ha így élhetnek boldog életet a választottjukkal. A kihívás már csak az, hogy nem olyan könnyű egy Nyilas szívét igazán mély szerelemre lobbantani.

Gyakori, hogy csalódnak

Aki egyik kapcsolatból a másikba esik, illetve sok partnere van, annak bizony akadnak csalódások is az életében.

Sajnos, mire a Nyilas férfi odáig eljut, hogy valóban megkomolyodna, gyakran mély lelki sérüléseket szenved, és ezeket a sebeket a leendőbeli partnernek kell begyógyítania.

Ez nem túl könnyű feladat, hiszen többek között el kell nyerni a bizalmát, és megmutatni neki, hogy nem feltétlenül jár együtt a fájdalom és a boldogság.

Nemes lelkű emberek

A Nyilasok szinte kivétel nélkül kedvesek, nyitottak és odaadóak. Kérés nélkül is segítő kezet nyújtanak, hát még akkor, ha igény van a támogatásukra… Mindig lehet számítani rájuk, néha már túlzásokba is esnek a segítőkészséggel, és emiatt kicsit „minden lében kanál” természetűek lehetnek. Ha azonban ezen sikerül felülkerekedniük, akkor kifejezetten szerethetőek, mert valóban hátsószándék nélkül, tiszta szívvel segítenek másoknak. Ezért igazán lehet őket szeretni!

Elérik a céljaikat

A Nyilas tüzes jegy, ennél fogva szülöttei nem igazán ismernek lehetetlent. Sem a párkapcsolataikban, sem a munkájukban nem tűrik az ellentmondást, ezért egyszerre nehéz, mégis inspiráló természetűek.

Fel lehet nézni rájuk, ha karrierépítésről van szó, szeretik is őket alkalmazni, mert nagyon precízen és odaadóan végzik a munkájukat.

Párkapcsolatban már kicsit nehezebb elviselni, hogy mindig a saját igazukat hajtogatják és a céljaikból kicsit sem engednek. Ugyanakkor ezzel a magatartással inspirálni is tudják a partnerüket.

Sokszor kiszámíthatatlanok

Gyakori, hogy ingadozik a hangulatuk, és nem mindig kommunikálják megfelelően az érzelmeiket. Sokszor magukban tartják a feszültséget, máskor viszont mindent rázúdítanak a környezetükre. Azonban ezek a kitörések többnyire gyorsan lecsengenek – ezután hagyják, hogy minden visszatérjen a régi kerékvágásba. Más kérdés, hogy ezt mennyire könnyű elviselni egy olyan partnernek, aki megpróbál igazodni a szerelme hangulatához…

Mivel hódíthatod meg?

A Nyilasokat nem is meghódítani, hanem inkább megtartani nehéz. Az ismerkedés viszonylag könnyű és gördülékeny, de közel férkőzni hozzájuk már nem ilyen egyszerű. Ahogy említettük, érdemes viszonylag hosszú pórázon tartani őket, a lehető legkisebb mértékben korlátozni a szabadságvágyukat. Ez persze nem azt jelenti, hogy minden Nyilasnak nyitott kapcsolatban kell élnie, hanem azt, hogy mellette a féltékenykedést vissza kell fogni, és nem jó taktika, ha minden pillanatot vele akarsz tölteni. Jóval inspirálóbb számára, ha úgy tudtok boldog kapcsolatot ápolni, hogy mindketten élitek a saját kis életeteket, miközben mégis ott vagytok egymásnak, biztos és fix támaszként.

Képek forrása: bernardbodo/Depositphotos.comthelivephotos/Depositphotos.com

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást