Életmód / Ezotéria

10 pontos útmutató a Nyilas szerelméhez

10 pontos útmutató a Nyilas szerelméhez

Cikksorozatunkban sorra vesszük, milyen az élet az egyes zodiákusok mellett – vajon hogyan lehet közel férkőzni hozzájuk? Milyenek, amikor ismerkedni próbálnak? Mit tartogatnak egy komoly kapcsolatban? Természetesen nem csupán a csillagjegyünk befolyásolja a szerelmi életünket, de a születési képletben a napjegyünknek is fontos szerepe van. Lássuk, a Nyilasok szívéhez milyen út vezet!

Ilyenek az ismerkedésben

A Nyilasoknak egyáltalán nem nehéz kapcsolatba bonyolódniuk, nemtől függetlenül könnyedén ismerkednek. Többnyire sikeresek is, amit erős önbizalmuknak és ösztönszerű gondolkodásmódjuknak köszönhetnek. Utóbbi azt jelenti, hogy a körülményeket nem igazán veszik figyelembe, szinte kizárólag arra koncentrálnak, mit súgnak a megérzéseik és mit diktál a kémia. Az ellenmondást nem igazán tűrik (nem is sűrűn szembesülnek vele), a legtöbbször lehengerlőek és megszerzik azt, akit akarnak.

Nem a hűség mintaképei

Őket ezen a téren szinte kizárólag a tapasztalatszerzés vágya hajtja. Szerencsés esetben elegendőt kalandoznak fiatal éveikben, így mire valóban meg „kell” komolyodniuk, már benő a fejük lágya. A kérdés az, hogy te éppen milyen korszakot élő Nyilassal futottál össze…

Persze, ahogy mindenki, úgy ők is képesek a szerelem érdekében félretenni a kalandokat, de azért érdemes nyitott szemmel járnod, ha egy Nyilas férfi mellé sodor az élet.

Nehezen viselik a kötöttségeket

Sokat nehezít a Nyilassal való kapcsolaton az is, hogy nem igazán tűrik jól a kötöttségeket. Ez érdekes kettőséget szül bennük, ugyanis mindeközben vágynak arra, hogy megtalálják az eszményi társat, az igazi nagy Őt, aki biztos háttérként mindig ott van mögöttük. Ha egy Nyilas tehetné, akkor a szingli életből és a boldog házasságból gyúrna magának egy tökéletes életet. Amikor belátja, hogy ez lehetetlen, képes eldönteni, hogy mire van igazán szüksége.

Engedd szabadon

A Nyilasokat érdemes a hosszú pórázon tartani. Bár gyakran adnak okot arra, hogy kételkedhess bennük, ezek az okok a legtöbbször ártalmatlanok, és a kisebb flörtök is többnyire csak az egójukat ápolják. Azt viszont nem tűrik, ha korlátozni próbálják őket, ez ellen mindig lázadoznak.

A lelkük mélyén a másik félnél tapasztalt féltékenykedés és kételkedés elindít bennük egy negatív hullámot, ami előbb-utóbb a felszínre tör.

Ha szeretnél jó kapcsolatot ápolni egy Nyilassal, akkor bizony meg kell tanulnod szabadon engedni és hagyni, hogy ő válasszon téged – máshogy nem lehet őket megfogni.

A szerelemért ők is nagy áldozatokat hoznak

Bármennyire is szabadlelkű emberek, a szerelmes Nyilasok is mindent megtennének a kapcsolatukért. Ha elönti őket a rózsaszín köd, akkor képesek felrúgni a teljes életüket, és akár a világ másik felére is elköltöznek, ha így élhetnek boldog életet a választottjukkal. A kihívás már csak az, hogy nem olyan könnyű egy Nyilas szívét igazán mély szerelemre lobbantani.

Gyakori, hogy csalódnak

Aki egyik kapcsolatból a másikba esik, illetve sok partnere van, annak bizony akadnak csalódások is az életében.

Sajnos, mire a Nyilas férfi odáig eljut, hogy valóban megkomolyodna, gyakran mély lelki sérüléseket szenved, és ezeket a sebeket a leendőbeli partnernek kell begyógyítania.

Ez nem túl könnyű feladat, hiszen többek között el kell nyerni a bizalmát, és megmutatni neki, hogy nem feltétlenül jár együtt a fájdalom és a boldogság.

Nemes lelkű emberek

A Nyilasok szinte kivétel nélkül kedvesek, nyitottak és odaadóak. Kérés nélkül is segítő kezet nyújtanak, hát még akkor, ha igény van a támogatásukra… Mindig lehet számítani rájuk, néha már túlzásokba is esnek a segítőkészséggel, és emiatt kicsit „minden lében kanál” természetűek lehetnek. Ha azonban ezen sikerül felülkerekedniük, akkor kifejezetten szerethetőek, mert valóban hátsószándék nélkül, tiszta szívvel segítenek másoknak. Ezért igazán lehet őket szeretni!

Elérik a céljaikat

A Nyilas tüzes jegy, ennél fogva szülöttei nem igazán ismernek lehetetlent. Sem a párkapcsolataikban, sem a munkájukban nem tűrik az ellentmondást, ezért egyszerre nehéz, mégis inspiráló természetűek.

Fel lehet nézni rájuk, ha karrierépítésről van szó, szeretik is őket alkalmazni, mert nagyon precízen és odaadóan végzik a munkájukat.

Párkapcsolatban már kicsit nehezebb elviselni, hogy mindig a saját igazukat hajtogatják és a céljaikból kicsit sem engednek. Ugyanakkor ezzel a magatartással inspirálni is tudják a partnerüket.

Sokszor kiszámíthatatlanok

Gyakori, hogy ingadozik a hangulatuk, és nem mindig kommunikálják megfelelően az érzelmeiket. Sokszor magukban tartják a feszültséget, máskor viszont mindent rázúdítanak a környezetükre. Azonban ezek a kitörések többnyire gyorsan lecsengenek – ezután hagyják, hogy minden visszatérjen a régi kerékvágásba. Más kérdés, hogy ezt mennyire könnyű elviselni egy olyan partnernek, aki megpróbál igazodni a szerelme hangulatához…

Mivel hódíthatod meg?

A Nyilasokat nem is meghódítani, hanem inkább megtartani nehéz. Az ismerkedés viszonylag könnyű és gördülékeny, de közel férkőzni hozzájuk már nem ilyen egyszerű. Ahogy említettük, érdemes viszonylag hosszú pórázon tartani őket, a lehető legkisebb mértékben korlátozni a szabadságvágyukat. Ez persze nem azt jelenti, hogy minden Nyilasnak nyitott kapcsolatban kell élnie, hanem azt, hogy mellette a féltékenykedést vissza kell fogni, és nem jó taktika, ha minden pillanatot vele akarsz tölteni. Jóval inspirálóbb számára, ha úgy tudtok boldog kapcsolatot ápolni, hogy mindketten élitek a saját kis életeteket, miközben mégis ott vagytok egymásnak, biztos és fix támaszként.

Képek forrása: bernardbodo/Depositphotos.comthelivephotos/Depositphotos.com

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást