Kikapcsolódás / Otthon / Szórakozás

Piszkos kis titkaink nyomában – 5 könyv a füllentésekről, rejtett vágyakról

Piszkos kis titkaink nyomában – 5 könyv a füllentésekről, rejtett vágyakról

Belegondoltál már abba, ha folyton csak igazat mondanánk, vagyis azt, amit gondolunk, tudunk, érzünk, az élet elviselhetetlen lenne és a kapcsolataink is megsínylenék. A hazugság, bármilyen furcsán hangzik is, nélkülözhetetlen és mindennapos emberi tevékenység. Mindenkinek vannak kisebb és súlyosabb elhallgatásai, csúsztatásai.

Gyere és nézz most be a füllentések, titkok rejtélyes világába! Olyan könyveket ajánlunk, amelyekből kiderül például az is, hogy tényleg a férfiak hazudnak-e többet és hogy mikre keresünk rá legtöbbször az interneten.

Miért hazudik a férfi, miért sír a nő?

Barbara és Allan Pease könyvét élvezet olvasni, mert mindketten nagyon ironikusak és roppant sokat tudnak a férfiak és nők hazugságairól, titkos vágyairól.

Ebben a rengeteg kérdést érintő kötetben megtalálhatod a választ sok-sok más mellett arra is, hogy mik a leggyakoribb férfihazugságok, hogyan lehet leleplezni a hazudót, miért túloznak annyiszor a nők, és a hét legnagyobb férfirejtélyre is fény derül.

A párkapcsolati szakértő házaspár tizenöt bestsellert írt már.

Nem csoda, biztos te is imádni fogod a stílusukat!

 

Mindenki hazudik – Az vagy, amire klikkelsz

A Google adattudósának rendkívül érdekes, szellemes könyvében nagyon könnyű elmerülni, mert izgalmas tényeket közöl a keresési előzmények alapján felrajzolható társadalmi jelenségekről, szexuális vágyakról, párkapcsolati problémákról. 

Nem is hinnéd, hogy a klikkelések alapján mennyi mindent ki lehet következtetni az emberi lélek működéséről!  Olyasmiket osztunk meg a keresővel, amiket sosem mondanánk el senkinek. A Google-t jobban bizalmunkba fogadjuk, mint bárkit. Hitted volna, hogy a keresőmotornak tizenhatszor annyian panaszolják el, hogy a párjuk nem akar szerelmeskedni, mint azt, hogy nem akar velük beszélgetni!

Ha kíváncsi vagy például arra, hogy mire keresnek rá magukkal és a nőkkel kapcsolatban legtöbbször a férfiak, akkor mindenképp olvasd el ezt a szenzációs könyvet!

 

Mindennapi hazugságaink

Csúsztatunk, elhallgatunk füllentünk naponta többször, tudatosan vagy automatikusan. Ez nem jelenti azt, hogy gonosz, megtévesztő szándék vezérel minket. Sőt!

A Mindennapi hazugságaink – Az igazság nem mindig a legjobb megoldás című könyv szerzői szerint a hazugság adott esetben intellektuális és érzelmi csúcsteljesítmény is lehet.

Elég furcsán hangzik ez az állítás, de a pszichológus szerzőpáros a hazugságot társadalmi életünk elengedhetetlen tartozékaként kezeli. 

Hazudunk, ha a tudatlanságunkat akarjuk leplezni, ha önmagunkat jobb színben szeretnénk feltüntetni, vagy ha önigazolást keresünk.

A szerzők szerint az „okos hazugság” a kapcsolatainkban és az üzleti életben is segítségünkre lehet.

Beszédes testek

Te felismered, milyen az álmosoly? Ismered a szemblokkolás jelenségét?

Ha nem, akkor a Beszédes testek könyvből rengeteget tanulhatsz arról, hogy a nonverbális, azaz a nem szavakkal történő kommunikációt figyelve mennyi csalás, hazugság leleplezhető.

Ha egy FBI-ügynök írja le a tapasztalatait, akkor biztos lehetsz benne, hogy megalapozottak a megállapításai.

Joe Navarro fő területe a kémelhárítás volt. Több mint harminc évet töltött azzal, hogy az emberek testbeszédét tanulmányozta.

Navarro állítja, hogy nem az arc rejti a legtöbb rejtett jelet, hanem például az ujjak, lábujjak, szemöldök mozgása.

Rengeteg egyéb érdekfeszítő dolgot is megtudhatsz ettől a sokat látott szakembertől.

Verj át, ha tudsz!

Ez a könyv leginkább a munka világában, az üzleti életben tapasztalható mögöttes szándékok lebuktatására irányuló technikákat tartalmaz.

Állásinterjúk, tárgyalások, értekezletek, kínos beszélgetések, főnök és beosztott közti kommunikáció rejtett tartalmait és hazugságait lehet felismerni Pamela Meyer tanácsai alapján.

A Verj át, ha tudsz!  tíz veszélyes arckifejezést és tíz olyan perdöntő kérdést is elemez, amellyel kifürkészhető az igazság.

Az esetelemzésekből az is kiderül, hogy milyen szófordulatok, kifejezések hallatán legyél óvatos.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást