Bár a virsli nem tartozik a legegészségesebb ételek közé, azért mostanában már kifejezetten jó minőségű termékeket is vásárolhatsz belőlük. Most pedig eljött az idő, hogy ezt a vendégeid lenyűgözésére is felhasználd! A következőkben mutatunk pár igazán hasznos receptet, amikkel garantáltan „tízujjukatmegnyalják” típusú ízélményt nyújthatsz a rokonoknak, barátoknak.
5/5 Nyárson sült finomságok
Ha megpróbálsz figyelni a saját és vendégeid alakjára, de a virslikről nem akarsz lemondani, akkor ezt a rendkívül egyszerű előételt neked találták ki.
Óvatosan irdald be a virslik mindkét oldalát, majd húzd fel őket egy-egy pálcikára (természetesen itt is adott a lehetőség, hogy kisebb falatokat süss egyszerre, és azokat fogpiszkálóval kínáld fogyasztásra).
Nagyon kevés olajon süsd meg mindkét végüket ropogósra – ha rendelkezésedre áll nyílt láng, még ízletesebb lehet a végeredmény.
A finom falatokhoz különféle mártogatósokat kínálj, hiszen így még ezt a rendkívül hétköznapi fogást is változatossá és egyedivé teheted. Ja, és ne feledd, a látvány óriásit dob egy étel élvezeti faktorán, szóval érdemes ügyelni az összhangra!
Kapcsolódó cikk a hirdetés után a következő oldalon, lapozz!