Bár a virsli nem tartozik a legegészségesebb ételek közé, azért mostanában már kifejezetten jó minőségű termékeket is vásárolhatsz belőlük. Most pedig eljött az idő, hogy ezt a vendégeid lenyűgözésére is felhasználd! A következőkben mutatunk pár igazán hasznos receptet, amikkel garantáltan „tízujjukatmegnyalják” típusú ízélményt nyújthatsz a rokonoknak, barátoknak.
4/5 Csodás virsli-muffinok
Amennyiben van egy sós alapú muffin tésztád, ezzel a megoldással könnyen új alapokra helyezheted a falatozást. Ráadásul rendkívül egyszerű a dolgod, ugyanis miután kiadagoltad a formákba a tésztákat, csupán bele kell nyomnod a közepükbe egy-egy nagyobb karika virslit.
Ahogy sül a muffin, szépen megemelkedik a tészta, körülölve a húst, így a virsli falatkának csak a teteje fog kilátszódni – ha ügyes vagy, pontosan középen. Természetesen akár egészen apróra felszelheted a virslit, sőt némi hagymát is tehetsz mellé, vagy belekeverheted a már nyers tésztába. Így az ízek sokkal jobban összeérnek a sütés közben, és az egész tésztát átjárják!
A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!