Bár a virsli nem tartozik a legegészségesebb ételek közé, azért mostanában már kifejezetten jó minőségű termékeket is vásárolhatsz belőlük. Most pedig eljött az idő, hogy ezt a vendégeid lenyűgözésére is felhasználd! A következőkben mutatunk pár igazán hasznos receptet, amikkel garantáltan „tízujjukatmegnyalják” típusú ízélményt nyújthatsz a rokonoknak, barátoknak.
3/5 Süsd meg bundában
Valljuk be a „corn dog”, nem éppen a legdiétásabb falat, amit a tányérodra kerülhet, de egyszerűen mennyei, vendégvárónak pedig egyenesen tökéletes.
A bundát egészen sűrű palacsintatésztából is elkészítheted, csupán adj hozzá némi sütőport és pirospaprikát. De ha inkább a hagyományos receptre hagyatkoznál, akkor olyan tésztát készíts, ami kukoricaliszt alapú!
A tészta kikeverése után húzd nyársra a virsliket, forgasd meg őket egy kevés lisztben (hogy jól tapadjon a felületük), majd mártsd őket a masszába – végül forró olajban süsd mindet aranybarnára és ropogósra.
Természetesen nem csak egész virsliket süthetsz ezzel a módszerrel, hanem kisebb falatkákat is, ráadásul így a vendégek is jobban tudnak csipegetni, kóstolgatni, többféle mártást megízlelni.
A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!