Szingli vagy? Van egy jó hírünk az elkövetkező időszakra

Szingli vagy? Van egy jó hírünk az elkövetkező időszakra

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Szingli vagy? Van egy jó hírünk az elkövetkező időszakra / 2. oldal

Valami újnak a kezdete

A tavasz és a természet ébredése általában valami újnak a kezdetét is szimbolizálja. Ezért nem véletlen, hogy március-április környékén úgy érzed, szeretnél tiszta lappal indítani, és megválni a toxikus emberektől, szokásoktól. Ilyenkor jön meg igazán az emberek kísérletezési kedve! Sokkal szívesebben próbálunk ki új hobbikat, váltunk munkahelyet, és igen, szingliként az ismerkedés iránti kedv is megnő!

Érdekes, de elsősorban a személyes platformok népszerűek, azaz az emberek tavasszal gyakran felhagynak a társkeresőkkel, és a való életben próbálnak szimpatikus partnert találni. Ám most, a karantén és a lezárások időszakában ez sajnos nem lehetséges, így vélhetően a társkeresők iránti érdeklődés is növekedni fog. Ideje frissíteni a profilodat!

Egyébként a tavaszi időszak kezdetén sokkal többen lesznek egyedülállók, mint az év összes többi szakaszában! A Facebook analízise alapján megfigyelték, hogy márciustól kezdve jelentősen megnő a szakítások száma, majd egészen nyár végéig ez így is marad.

Az emberek ugyanis hajlamosabbak megrekedni egy kevésbé jó kapcsolatban az őszi-téli időszakban, amikor kevesebb a programlehetőség, és sokkal magányosabbnak érzik magukat a lakásba bezárva.

A jó idő beköszöntével viszont a többség végre meg meri tenni ezt a lépést, hogy – ahogy fent is írjuk – tiszta lappal indíthassanak.

Ennek előnye, hogy sokkal nagyobb lehetőséged nyílik partnert találni, persze figyelembe véve azt is, hogy a másik készen áll-e rá.

Tavaszi szerelem
istockphoto

Ha pedig nem keresel párt, a tavasz egészen más szempontból is csodálatos lesz számodra! A jó idő rengeteg izgalmas programot hoz magával, és bár a koronavírus megnehezíti a helyzetünket, szerencsére így sem maradunk lehetőségek nélkül.

Egy túrázás, kirándulás csodákat tesz a szervezettel, ráadásul az emberek kevésbé érzik magukat magányosnak ebben az időszakban. Ennek hatására egyedül is szívesen mozdulnak ki otthonról. Ezek csak plusz lehetőséget teremtenek arra, hogy megtaláld önmagad, úgyhogy a koronavírust figyelembe véve élj a lehetőségekkel!

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást