Szingli vagy? Van egy jó hírünk az elkövetkező időszakra

Szingli vagy? Van egy jó hírünk az elkövetkező időszakra

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Szingli vagy? Van egy jó hírünk az elkövetkező időszakra

A tavasz ugyanis bizonyítottan az év egyik legideálisabb időszaka az ismerkedésre, biológiai szempontból is. Nem véletlen, hogy az állatvilágban ekkor kezdődik meg a párkeresési szezon, hiszen a téli hónapok után mindenkinek magasabbá válik a libidója.

Erről a D-vitamin hiánya is tehet, amely a napsütéses időszak megnövekedésével együtt a szervezetünkben is megemelkedik. Márciustól kezdve érezheted saját magadon is, hogy több kedved van beszélgetni másokkal, és sokkal jobban vágysz egy partnerre, akivel együtt töltheted a nyarat. Ezek a belső mentális változások megadják a löketet arra, hogy ismét regisztrálj a társkeresőre!

Vadymvdrobot/depositphotos.com

Sőt, szakértők szerint a tavaszi időszak azért is előnyös az egyedülállók számára, mert az önbizalmuk jelentősen megnövekszik! Amikor az ablakon kinézve szép az idő, érthető, hogy te is lelkesebben mozdulsz ki otthonról.

Szívesebben beleveted magad a tornába, és az egészséges étrendváltáshoz is megjön a kedved.

Ezek együtt már önmagukban elegek ahhoz, hogy egy sokkal vidámabb, optimistább kisugárzású személlyé változz, ami rengeteget számít az ismerkedésben. Ebben az időszakban (hasonló okok miatt) a férfiak is kezdezményezőkészebbek, nyitottabbak. Sokkal gyakrabban szólítanak le idegeneket, ahelyett, hogy inkább a neten próbálnának párt találni.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást