Ha lehoznád a csillagokat is… Pandora karácsonyi kollekció

Ha lehoznád a csillagokat is… Pandora karácsonyi kollekció

Címlap / Stílus / Divat / Ha lehoznád a csillagokat is… Pandora karácsonyi kollekció

Pandora Moments kollekció

Az igazán személyes emlékektől a legközelebbi szeretteinkkel közösen töltött ünnep öröméig sok mindent kifejezhetünk a karácsonyi ajándékainkkal, amiket az olyan gondos, kézzel készített részletek, mint például a tűzzománc vagy csillogó kövek még személyesebbé tehetnek. Vidd magaddal a csillogást a csuklódon a Pandora Moments aszimmetrikus csillagkapcsos kígyólánc karkötőn vagy adj egy csepp égi varázst a charm karkötődhöz a Csillag és félhold charmmal, amit a Nagyított csillag dupla függő charmmal még hangsúlyosabbá tehetsz.

A csillagos égbolt alakzatai kelnek életre a Pavé aszimmetrikus csillag collier nyakláncon és karkötőn, míg a Galaxis és csillagok muranói üveg charm magával ragad és a sötét égbolt mélyére repít. Akár magadat, akár egy olyan szerettedet ajándékozod meg, aki ragyogóbbá teszi az életed, minden történethez találhatsz egy lélegzetelállító Pandora darabot.

Az ünnepi időszak arról szól, hogy időt és fáradságot szánunk arra, hogy a tökéletes ajándékot kiválasszuk szeretteinknek. Az egymással való kapcsolatunk idén még fontosabb, mint valaha, ezért arra fókuszáltunk, hogy az embereket még közelebb hozzuk egymáshoz. Az új ékszerek a különleges találkozások varázsát ünneplik, a családdal és barátokkal együtt töltött időt az ünnepek alatt.”- mondja A. Filippo Ficarelli és Francesco Terzo, a Pandora kreatívigazgatói.

Kövesd a stílusod útját a Star Wars™ x Pandora kollekcióval

Legyél a saját sorsod kovácsa a Star Wars™ x Pandora kollekció ékszereivel. A kollekció három új darabja a Star Wars: The Mandalorian™ sorozata előtt tiszteleg, ráadásul, a Pandora történetében első alkalommal fekete ruténium bevonatot kaptak.

Kövesd te is Grogu és Din Djarin útját, ahogy a karakterek átszelik a galaxist. Gyűjtsd össze a limitált kollekció stílusos elemeit: a két charmot és egy karkötőt, amik a különleges világ ikonikus karaktereit és szimbólumait hordozzák. A Star Wars™ Grogu™ charm és a Star Wars™ The Mandalorian™ sisak charm kézzel felvitt tűzzománc részletei kontrasztot és mélységet adnak a ruténiumbevonattal ellátott különleges fémötvözetnek az éteri hatásért, a sisak charm alján pedig a sorozat ikonikus „This is the way” tételmondata is megtalálható. A karkötőt az azonnal felismerhető Star Wars™ logó díszíti. Az új ruténium bevonat tartós és letisztult, bátor és merész stílust ad a kézzel készített designnak – valamint mélyebb értelmet is, melyet a sorozat epikus utazása ihletett.

„A ruténium finish vagány kontrasztot ad a többi fémtónushoz, ami lehetőséget ad egy sokkal uniszexebb styling kialakítására” mondja A Filippo Ficarelli és Francesco Terzo, a Pandora kreatívigazgatói. „Az új fémbevonat ráadásul a Star Wars történeteket meghatározó sötét és világos oldal egyensúlyához kapcsolja az ékszereket és arra emlékeztet minket, hogy mindannyiunknak sok oldala van.”

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást