Őszi/téli divat előrejelzés 2012/2013

Őszi/téli divat előrejelzés 2012/2013

Címlap / Stílus / Divat / Őszi/téli divat előrejelzés 2012/2013

A divatszezon témáit összetett hatások hozzák létre, mint a gazdaság, életmód, technika, természet és persze a szükségletek, hangulatok és fantáziák. Találd meg saját stílusodat a legújabb trendekben, ebben lesz segítségedre a következő divat előrejelzés!

Kézműves elemek

A kézzel készített hímzések, csipkék, festett selymek, minták mindig egyediséget és értéket képviselnek, ezért bátran válaszd a kézműves jegyeket hordozó ruhadarabokat – ha magyarosak, még jobb!
Aquilano, Balmain

Lágy szőrmék

Már a tavalyi hideg szezonban is hódítottak a prémek és szőrmés felsőruházatok, idén pedig ez a vonal tovább folytatódik. A kabátokat, mellényeket és poncsókat kössük át széles bőr övvel, hogy karcsúsítsuk az egyébként vastagító ruhadarabokat.
Farhi, Ferretti

Kötöttek minden mennyiségben

Számtalan fazonban és anyagból készülnek az idei kötöttek, a nőies fodrostól a komor férfias stílusig pedig minden megjelenik az idei divat palettán.
Anteprima, Frani

Durva anyagú nadrágok

A farmer, vastag szövetek, lenvászon és egyéb durva anyagú nadrágok hódítanak, meleg teltséget adva az őszi/téli öltözeteknek.
Oliver Kane, Etro

Eklektika a divatban

Most végre előkerülhet minden érdekes ruhadarab a szekrényből – tarka selymek, viselt kötöttek, arany hímzések! A fiatalságát kereső „kopott elegáns hölgy” trend kicsit az ázsiai bolhapiacok hangulatvilágát hozza magával.
Band Of Outsiders, Pecoraro

Matróz stílus

A nyarat idéző tengerszínek, kétszínű csíkos minták, tengerész nadrágok mintha könnyed melegséget hoznának a hideg hétköznapokba. Hordjuk fehérrel, vagy épp pirossal kombinálva.
Max Mara, Westwood

Testhezálló legging

A leggingek szerelmesei idén is örülni fognak, a feszes nadrágok ugyanis ősszel is hódítanak. A modern high-tech stílusú fényes daraboktól a romantikusabb mintás fazonokon át a visszafogott egyszínűekig minden fazon trendinek számít!
Byblos, Issa

Ceruza szoknyák

Az elegáns nőiesség jegyében a szoknyák örök klasszikusa, a ceruzaszoknya idén is gardróbunkba furakodik – és mi érthetően rajongunk érte, hisz munkába és alkalmakra is egyaránt elővehetjük, ráadásul igazán szexi!
Paul Smith, DSquared

Babydoll blézerek és kardigánok

A retro stílusú rövidebb, könyékig érő felsőruházatok csodásan mutatnak a magasított fazonú nadrágokkal, vagy a popsit rejtő hosszú felsők felett.
Byblos, PPQ

Férfias vonal

A bársonynadrágok, a pizsama stílus, a szigorú kabátok vagy az egyenes nadrágszabások mind az idei férfias stílus képviselői. Magassarkú cipővel és csinos kiegészítőkkel azonban abszolút nőiessé tehetjük ezeket!
Charles, Farhi

Nyers erők, természetes színek

A természetet idéző meleg földszínek szinte kötelezőek az őszi hangulathoz. Párosítsuk szürkével vagy világoskékkel, hiszen ezek az árnyalatok nagyszerű komplementerei a meleg őszi színeknek.
Pringle of Scotland, Aquascutum

Tetőtől talpig fehérben

A tél tisztaságát idéző fehér öltözetek káprázatosan mutatnak minden nőn. Szerezzünk be egy fehér szövetnadrágot és egy fehér garbót, vagy egy hosszú ujjú fehér ruhát  és dobjuk fel mindennapjainkat! Tipp: a fehér jól mutat az ősz barnáival kombinálva.
Daks

Kockás

Az egyszínű szövetek egyhangúságával szakítva, az idei divatkifutókon megjelentek a játékos kockás ruhadarabok.
Westwood, Rebecchi

VIDEO Így viseled az egyedüllétet, csillagjegyed szerint

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!