Öltözködési tippek tél típusú nőknek

Öltözködési tippek tél típusú nőknek

Címlap / Stílus / Divat / Öltözködési tippek tél típusú nőknek

A tél típusú nők általában sötét hajúak, világos bőrűek, szájuk leginkább cseresznye színű. Szemük többféle színű lehet, de a leggyakoribb szemszín a világos – szürke, világoszöld és halványkék.

Azonos szín

A tél típusba tartozók megjelenésében általában van valami feltűnő és valami drámai. Ez lehet arcvonásuk, vagy alakjuk vonala, de mindenképpen feltűnő jelenségek.
Talán az egyetlen nőtípus, akinek kifejezetten jól áll, ha talpig feketében vagy fehérben jelenik meg valahol.

Fekete-fehér

A fekete-fehér klasszikus és elegáns kombináció, és nagyon sok nőnek jól áll, de talán legjobban a tél típusúakon mutat.
Kiemeli arcvonásaikat és a hajuk sötétje és a bőrük fehérsége közti különbséget, ezért még szebbnek és kifinomultabbnak tűnnek általa.

Kontrasztok

A tél típusnak jól állnak a kontrasztos, egymástól elütő színek, hiszen ezek is a vonásaikat emelik ki, és megjelenésüket tovább hangsúlyozzák.
Nem utolsó sorban határozott fellépésükkel ők képesek igazán jól viselni az akár drámaibb, erőteljesebb színeket is.

Fakó színek

A fakóbb színek nem feltétlenül állnak jól a tél típusúaknak, mivel határozott vonásaikat könnyen elmosódottá teszik.
Fakóbb színekben leginkább a szürke minden árnyalata vagy a bézs ajánlott nekik, amit remekül kiegészíthet akár egy élénkebb szín, akár egy klasszikus fekete vagy a fehér.

Minták

A téli típusok esetén a legjobb, ha a lányos minták helyett inkább a színekre és az anyagok minőségére koncentrálnak, ez hozza ki legjobban előnyeiket.
A virágminták, apró finom motívumok nem erősítenek rá jellemzőikre, ezért érdemes inkább kerülni őket.

Kék szem

A tél típusúak között nagyon sok a kék vagy szürkés szemű. Nekik különösen jól áll, ha megjelenésükbe belevegyítik az ibolyakék vagy a királykék színek bármilyen árnyalatát.
A szemüket kiválóan kiemeli a lila összes árnyalata, a padlizsántól kezdve egészen a sötétliláig.

Sötét haj

A tél típusúaknak jellemzően nem csak sötét a hajuk, de csillogó, élettel teli is.
Ezért nyugodtan viselhetnek akár kifejezetten sötét felsőket is, hiszen ez a kontraszt miatt kiemeli bőre finomságát és fehérségét, de nem nyomja el a haj színét, hiszen az a csillogás miatt így is mutatós marad.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást