Ne a pasinak öltözz ki, hanem magadnak! Megváltozhat akár az egész kisugárzásod!

Ne a pasinak öltözz ki, hanem magadnak! Megváltozhat akár az egész kisugárzásod!

Címlap / Stílus / Divat / Ne a pasinak öltözz ki, hanem magadnak! Megváltozhat akár az egész kisugárzásod!

A pasiknak a kevesebb több

Az összes férfi szereti, ha egy nő nem bő ruhák mögé rejtőzködik, hanem lehetőleg minél kevesebb textil takarja a testét. Ennek az ízléses kivitelezése már egy más kérdés, de ami igazán fontos, hogy mi van akkor, amikor valakinek ez bőven túl van a komfortján? Nem azon, amelyiket érdemes lenne átugrania, hanem ami már azt jelentené, hogy feladja önmagát.

A nő mégis belebújik a testhezálló, rövid ruhába és felveszi a push-up melltartót, mert ettől gondolja majd magát igazán kívánatosnak a pasi szemében. Amióta világ a világ, a férfiak szeretik, ha egy nő kihívóan öltözködik, de legalább ennyire szeretik az ellenkezőjét is. Kellőképp összezavarodtál? A válasz egyszerű. Amikor egy nő tetőtől talpig beöltözve, egy zsákruhában is képes csábítani, nem is kérdés, hogy egy nőies darabban mi történne vele.

Krakenimages.com/depositphotos.com

Légy önmagad legszexisebb verziója

Mindenki más stílussal érzi jól magát a bőrében. Van, akitől egyáltalán nem áll messze a merész, szexi külső, de van, aki kifejezetten rosszul érzi magát, ha túl sok látszódik belőle. A cél pedig minden esetben az lenne, hogy a közérzetünk a lehető legjobb legyen, mert értelemszerűen a kisugárzásunk is ekkor lesz a legjobb.

És bár mindenhol azt látjuk, hogy most a csábító, szexi külső a minél kevesebb ruhán múlik, ezt csak azok gondolhatják így, akiknek másképp nem megy. Merthogy egy magabiztos, önbizalommal teli nőnek mindegy mit visel. Akár egy kinyúlt melegítőben is tud csábító lenni, mert mindez belülről fakad. Legalábbis ez lenne az optimális.

Amikor csak a külsőnkkel próbálunk csábítani, belül viszont egyáltalán nincs meg a kellő tűz, egy idő után ez kiderül és akkor már teljesen mindegy lesz a dekoltázs mélysége.

Jellemzően fiatal lányok követik el ezt a hibát, de hát nem lehet őket ezért hibáztatni, hiszen mind keresztülmegyünk ezen a folyamaton. Fiatalon azt hisszük, hogy a csábítás kulcsa kizárólag a szexi öltözködésen múlik, ezért felvettük az ehhez tökéletesen alkalmas ruhákat, viszont belül még egyáltalán nem éreztük magunkat szexi, csábító nőnek.

DariYad/depositphotos.com

Az önazonosság a legfontosabb

Ugyanis ehhez meg kell érni, nem hiába mondják, hogy egy nő harmincon túl lesz igazi nő. Ekkor már nem az öltözködésünk határozza meg a belsőnket, hanem fordítva. Ahogy egyre magabiztosabb, céltudatosabb nőkké érünk, az öltözködésünk is követni fogja ezt az átalakulást. Valakinél azt, hogy egyre nőiesebb, ám visszafogottabb lesz, másnál viszont pont az ellenkezője történik. A férfiaknak viszont minden esetben az a legszexisebb nő, aki a saját stílusán belül tud csábító lenni.

Sokszor feltesszük magunknak a kérdést, hogy miért smink nélkül, az ezer éves melegítőnkben néznek meg minket az utcán? Hát éppen ezért. Az vagy te, láthatóan kényelmesen, lazán érzed magad benne és ez az a kisugárzás, ami a férfiaknak is feltűnik. Nem a több kiló smink, póthaj és hatalmas szempillák, no meg a falatnyi ruhák. Öltözz ki magadnak, legyen az bármilyen stílus és mivel jól érzed majd magad a bőrödben, nem lesz férfi, aki ennek ellenállhatna.

VIDEO 6 dolog amit soha ne érints meg más házában

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást