A Nyilas jegyében születtél? Ilyen vagy az aszcendensed szerint

A Nyilas jegyében születtél? Ilyen vagy az aszcendensed szerint

Címlap / Életmód / Ezotéria / A Nyilas jegyében születtél? Ilyen vagy az aszcendensed szerint / 3. oldal

Nyilas horoszkóp Nyilas aszcendens

Dupla Nyilasként igazi felfedező vagy, nyughatatlan, fáradhatatlan természettel áldott meg a sors.

Egy igazi, nagybetűs kalandként éled meg az életet és minden vonz, ami kapcsolódik az utazáshoz.

Nem tudsz és nem is akarsz otthon ülni, állandóan elvágyódsz, szeretnéd saját magadat, a nézőpontjaidat fejleszteni, ismereteidet szélesíteni.

Humánus az alaptermészeted, szeretsz segíteni, emberekkel körülvenni magadat, és arra vágysz, hogy valami komolyat letegyél az asztalra. Magabiztos, kommunikatív személyiség vagy és arra törekszel, hogy mindenkivel megtaláld a közös nevezőt.

Nyilas horoszkóp Bak aszcendens

Nem mondhatjuk, hogy túlságosan egyszerű lenne a személyiséged, vagy éppen az életed, amit annak köszönhetsz, hogy két végpont között próbálsz egyensúlyozni.

A Nyilas horoszkópodnak hatalmas a szabadságvágya, állandóan úton lenne, ismerkedne, míg a Bak aszcendensed inkább otthon ülésre és nyugalomra, visszafogottságra vágyik.

Nehezen tudod kitalálni, mit is akarsz igazán, mert bármelyik énednek is engedsz, mindig azt érzed, hogy valami hibádzik. Hajlamos vagy rá, hogy összeesküvés elméleteket gyárts, és könnyen megbántódsz.

Nyilas horoszkóp Vízöntő aszcendens

Erős az érvényesülés iránti vágyad, ezt a zodiákusodnak köszönheted, ám a céljaidat sokkal becsületesebben tudod elérni, hála a Vízöntő aszcendensednek.

Ugyanakkor nem mondhatjuk, hogy mindig célirányosan tudsz haladni, hiszen mindkét jegy kellően szertelen és túlságosan vágyik a szabadságra ahhoz, hogy határozottan és kitartóan egy irányba haladjon.

Ennek ellenére, valahogy mindig úgy alakul az életed, hogy eléred, amit szeretnél, legyen szó munkáról, vagy éppen párkapcsolatról.

Az érzelmek az életedben jelentősek, de sokszor háttérbe szorulnak, gyakran inkább a szellemi teljesítmény az, ami számodra kiemelkedő.

Nyilas horoszkóp Halak aszcendens

Egyszerre vagy nagyon érzelmes, törődő személyiség és olyasvalaki, aki ugyan remek társasági ember, mégsem képes hosszútávon lecövekelni.

Nehéz támaszkodni rád, mert meglehetősen ábrándos a természeted, és hajlamos vagy rá, hogy magadat egy kicsit piedesztálra emeld.

Nagy dolgokra vágysz, hatalmas tettekről ábrándozol, de egyszerűen nincs erőd ahhoz, hogy ezeket valóra váltsd. Bár az elhatározás adott, nagyon könnyen visszakozol, és jellemző módon meghátrálsz – sokszor már az első, tényleges nehézségek előtt.

.

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást