A Nyilas jegyében születtél? Ilyen vagy az aszcendensed szerint

A Nyilas jegyében születtél? Ilyen vagy az aszcendensed szerint

Címlap / Életmód / Ezotéria / A Nyilas jegyében születtél? Ilyen vagy az aszcendensed szerint / 2. oldal

Nyilas horoszkóp Oroszlán aszcendens

Az Oroszlán önhittségét képes háttérbe szorítani a Nyilas zodiákus, ami még inkább nyitottá, társaságkedvelővé teszi e jegynek a szülötteit.

A külső szemlélők számára szimpatikusabbá, közvetlenebbé válsz, mint egy átlagos Oroszlán aszcendensű ember, és a valóság is azt mutatja, hogy ennek a párosításnak köszönhetően nem helyezed annyira előtérbe magadat.

Némileg hátrány, hogy az átlagosnál egy kicsit nehezebben találod meg a helyedet, ugyanis a Nyilasnak nagyon nagy a szabadság iránti vágya, rendkívül nehezen tűri a kötöttségeket.

Ennek ellenére ezt nem sokszor értékeled hátránynak, hiszen az aszcendensednek megfelelően te is kedveled a pörgést és a jövés-menést.

Nyilas horoszkóp Szűz aszcendens

Az önbizalmad kiemelésre méltó, és általában van is alapja annak, hogy hiszel a teljesítményedben – bár ezt ellensúlyozza az, hogy saját magaddal szemben is jelentős kritikákkal tudsz élni.

A szellemi dolgok különösen foglalkoztatnak, de mindezek mellé még az emberekkel való pozitív bánásmódod is csatlakozik, így aztán tényleg nem esik nehezedre, hogy nagy dolgokat tegyél le az asztalra.

Zsigereidtől kezdve a tökéletességre törekszel, minden téren a teljességet keresed.

A párkapcsolataidat illetően ugyanakkor nem feltétlenül vagy sikeres, mert a Nyilas zodiákus kellően szabadságorientált, hosszútávon szinte megfoghatatlan jegy, miközben a Szűz aszcendens távolságtartó és szőrszálhasogató tud lenni.

Nyilas horoszkóp Mérleg aszcendens

Csodálatos kombinációt rejt a személyiséged, ugyanis nagyon jól összepasszol a Nyilas zodiákus és a Mérleg aszcendens: olyan ember vagy, akinek éppúgy nem esik nehezére a munkájából kihoznia a maximumot, minthogy boldog párkapcsolatot alakítson ki.

Játszi könnyedséggel értesz szót másokkal, szinte sugalmazod nekik a helyes utat, azokat a lehetőségeket, amik aztán a te hétköznapjaid gördülékenységét is elősegítik majd.

Nagylelkűségednek és harmónia iránti vágyadnak köszönhetően mágnesként vonzod az embereket, és nem csak az ellenkező nemmel érted meg jól magadat, eredeti személyiségednek senki sem tud ellenállni.

Nyilas horoszkóp Skorpió aszcendens

Nagy szerencséd lehet a szerelemben, legalábbis a dolgok szinte mindig úgy alakulnak, ahogyan azokat tervezted.

Ezt egyszerre köszönheted a Nyilas zodiákusod vonzerejének, könnyedségének, valamint a Skorpió aszcendensed ellenállhatatlan szenvedélyességének.

Impulzív alkat vagy, aki ugyanakkor nehezen cövekel le bárki, vagy bármi mellett: a szabadság iránti vágyadat nem igazán engeded korlátozni – ez még egy lapáttal rátesz a vonzerődre.

Szeretsz utazni, jönni-menni, nagyon nehezedre esik a tétlenség, mindig úgy kell érezned, hogy aktív életet élsz.

.

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást