Divat / Stílus

A nőiség csúcsa: 7 tökéletes szabású egyberuha az idei trendek szerint

A nőiség csúcsa: 7 tökéletes szabású egyberuha az idei trendek szerint

Derékban húzott

Idén nincs semmi, ami annyira népszerű lenne, mint a derékban húzott, vagy éppen emelt derekú ruha.

Akár nadrág, akár szoknya, vagy éppen blúz, ha a derekadat hangsúlyozza, az csak biztos befutó lehet.

Ennek megfelelően természetesen a derékban húzott ruhák is népszerűek maradnak, és jelentős ágát képviselik az idei trendeknek. A különféle ráncolások ezen a területen csodálatosan karcsúsítanak, de a klasszikus húzások és a peplum is divatos lesz.

Réteges

A rétegek kialakítása mindig is alapvető volt a divatban, de most egy kicsit új arcát ismerhetjük meg ennek a lehetőségnek.

A rétegek ugyanis nem halmozott formában, egymáson jelennek meg, hanem jelentős és feltűnő eltolásban bukkannak fel a ruhákon.

Elsősorban a szoknyák kapták meg ezt a látványos megoldást, és a legtöbb ruhán deréktól indul a rétegezés, ezzel is kiemelve a karcsú alkatot.

Kivágott

A kivágott ruhák sem bizonyulnak újdonságnak a trendeket illetően, azonban ezúttal nem feltétlenül a mély dekoltázsokról, vagy éppen a hátat szabadon engedő kivágásról van szó. Bár ezek is népszerűnek bizonyulnak, az egyedi és érdekes kivágások idén viszik a prímet.

A bőrt láttatni engedő részek felbukkanhatnak a derékvonalon, a mellek alatt, a nyaki részen, de még a csípő környékén is.

Eddig rejtve maradt részeket villanthatunk meg a segítségükkel – nem feltétlenül kihívó formában, mégis szexin.

Rakott vállrészek

Akárcsak a réteges szoknyák és ruhák, úgy a rakott vállrészek is kiemelten divatosnak számítanak az idei évben. A derékvonal hangsúlyozása mellett a vállak központba állítása is fontos szempontja a mostani trendeknek.

Ez duplán jó, ha optikailag szemléljük a divatot: az egyébként is derékkarcsúsító trendek mellett a szélesebb vállak még vékonyabbnak mutatnak majd.

Akár válltöméssel, akár buggyos, rakott vállrésszel éred el ezt a hatást, a választott ruha garantáltan meg fog felelni az idei követelményeknek.

A cikk még nem ért véget! Lapozz egyet ide kattintva >>

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást