A nőiség csúcsa: 7 tökéletes szabású egyberuha az idei trendek szerint

A nőiség csúcsa: 7 tökéletes szabású egyberuha az idei trendek szerint

Címlap / Stílus / Divat / A nőiség csúcsa: 7 tökéletes szabású egyberuha az idei trendek szerint / 2. oldal

Buggyos ujjú

A rakott vállrészek mellett a buggyos ujjak is taroltak a kifutókon: éppúgy megjelentek a vállakra koncentrálva, mint a teljes kart beborítva.

Akárcsak a rakott anyagok, a buggyos megoldások is azért előnyösek különösen, mert optikailag még karcsúbbnak mutatják a derekadat, a törzsedet.

Emellett kényelmes viseletnek is számítanak, hiszen nem simulnak a testedre, nem melegítik annyira a bőrödet, márpedig ez a nyári forróságban fontos szempont lesz.

Lágyesésű pamut

Ugyan nem a legkönnyedebb anyag, amit viselhetsz nyáron, a pamut mégis kellően kényelmes és légáteresztő ahhoz, hogy ismét nagymértékben támaszkodjanak rá a tervezők.

Hosszú és rövid változatban, általában derékhangsúlyosan és felskiccelve került a kifutókra ez a különleges visszatérő.

Ezeknek a ruháknak mindig komolyabb súlyuk van, mint társaiknak, ezért egészen más formákat képesek felvenni és más lehetőségeket tartogatnak a tervezés során. Ami biztos: idén biztos befutók lesznek!

Etno

Az etno nem éppen meglepő módon került a divat központjába, hiszen minden ide sorolható, ami feltűnően mintás, horgolt, kicsit hippis, egyedi.

Ha ezeket a jelzőket egymás mellé tesszük, észrevehetjük, hogy már egytől egyig jelen vannak az aktuális trendekben – ennek megfelelően a stílust összefogó etno sem maradhatott ki a sorból.

A ruhákat illetően a lágyabb esésű, erősen mintázott, sokszor csillogó és többnyire derékban húzott fazonok hódítanak.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást