Álomszép alakot csinál: így viseld a pliszírozott szoknyát idén nyáron

Álomszép alakot csinál: így viseld a pliszírozott szoknyát idén nyáron

Címlap / Stílus / Álomszép alakot csinál: így viseld a pliszírozott szoknyát idén nyáron

Sima pólóval

A nyár egyik legnagyobb trendje, hogy a nőies szoknyát egy sima pólóval és tornacipővel, meg nőies kistáskával kombinálod. Ritkán van, hogy valami ennyire trendi és még kényelmes is!

 

Hűvösebb napokra

A hűvösebb napokra vagy az estékre a színes szoknyához akár egy monokróm, vékony pulcsit is választhatsz, ami nyugodtan lehet lazább szabású. Ez a szoknyába gyűrve kiemeli majd a derekadat és még törékenyebbnek, sikkesebbnek mutatja az alakodat.

 

Alkalmi viseletre

Kerti partikra, céges rendezvényekre vagy lazább esküvőkre is nyugodtan viselheted a pliszírozott szoknyát egy csinos blúzzal. Egészítsd ki egy izgalmasabb táskával vagy látványosabb ékszerrel, hogy hozzáigazítsd az outfitedet az eseményhez.

 

Bőr és selyem

Hogy az ellentétek vonzzák egymást, arra ez az outfit a legjobb bizonyíték. Még hogy nem lehet valaki egyszerre nőies, kifinomult és erős meg vagány is!

 

Mintás felsővel

A pliszírozott szoknya önmagában is elég hangsúlyos ruhadarab, de ha a színe visszafogott, az öltözéked pedig egyébként monokróm, akkor bátran viselhetsz hozzá akár egy mintás felsőt is.

 

Oversize pólóval

A pliszírozott szoknyák másik nagy előnye, hogy bármennyire különleges stílusú darabok is, biztosan nem kell még három másik dolgot venned, hogy legyen mivel hordanod. Szinte bármihez jól tudnak alkalmazkodni, például egy sima, oversize póló oldalt megcsomózva egy csipet vagányságot visz az outfitedbe, a szoknyával együtt pedig még karcsúbbá teszi a derekad vonalát.

 

Természetes anyagokkal

A pliszírozott szoknyák könnyedségét és nőies báját pasztell színekkel és természetes anyagokkal, például lenvászonnal, selyemmel, pamuttal kombinálva még jobban kiemelheted.

 

Azonnal nőiesebbé tesz

A törékeny, kicsit fiúsabb alkatú lányokat erdei tündérré változtatja egy, a lábakat lágyan körüllengő, földig érő szoknya és egy egyszerű, spagetti pántos top.

 

Lazán és sportosan

A pliszírozott szoknya elképesztően csajos, nőies viselet, de éppen ezért jót tesz neki az is, ha ellensúlyozod egy tornacipővel és egy farmerdzsekivel. A sminked lehet szintén nőies, látványos, egy erősebb rúzzsal, hogy tökéletes egyensúlyt teremts.

 

Akár a homokóra

Ha teltebb az alkatod, egy lágy esésű, magasabb derekú szoknya egy crop toppal szépen kiemeli a derekad vonalát. Lágyítja, de kereknek mutatja a csípőt, így tökéletes homokóra alkatot varázsol.

 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást