5 taszító női szokás, amit a pasik azonnal kiszúrnak

5 taszító női szokás, amit a pasik azonnal kiszúrnak

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / 5 taszító női szokás, amit a pasik azonnal kiszúrnak

A szerelem és a lelkesedés hevében sok nő észre sem veszi, hogy a kiválasztott férfi agyára megy. Hosszú ideje tartó párkapcsolatokon belül is jellemző lehet, hogy bizonyos szokások bosszantják a pasikat. Ha szeretnéd a párodat vagy a meghódítandó férfit boldognak látni magad mellett, akkor ezeket kerüld el.

Hasonlítgatás

Néha kibukik az emberből pár kemény mondat, gonoszkodás, amiket utólag már megbánunk. A veszekedés, vita hevében elhangozhatnak erős kijelentések. Az utalgatás és hasonlítgatás gyakori ilyenkor.

Az exekhez vagy más férfiakhoz való hasonlítgatást aljas merényletnek veszik a férfiak. A rivalizálásra kevésbé hajlamos pasik is sértőnek veszik, ha másvalakihez viszonyítva értelmezik a tetteiket, mondataikat, érzéseiket. Mi sem szívesen halljuk, ha a társunk egy másik nő kinézetéhez, képességihez mér minket. 

Görcsös ragaszkodás

Egy kapcsolat elején és az ismerkedés fázisában a folytonos üzengetést nem a szeretet kifejezésének jeleként értelmezik a férfiak. Inkább úgy érzik, hogy kontroll alatt tarják őket és ez védekezést válthat ki belőlük. Ha elbódít és megbabonáz egy férfi, akkor se ess abba a hibába, hogy görcsösen ragaszkodva keresed a társaságát. 

A megerősítésekre természetesen szükség van. Kell, hogy érezze, hogy vágysz rá, de nehogy menekülőre fogja azért, mert túl sokat kezdeményezel üzenetváltást. Megvan az izgalma a várakozásnak és a folyamatos közeledésnek. Ne érezze rajtad senki, hogy pánikban vagy egy kis cset-csendtől.

Elhanyagolt külső

Egyáltalán nem felszínes dolog kimondani, hogy a külső, a rendezett megjelenés bizony számít. Ha őszinték akarunk lenni, akkor beláthatjuk, hogy könnyű egy hosszabb távú kapcsolatban elkényelmesedni annyira, hogy előkerülnek otthonra a kinyúlt mackónacik és foltos pólók. Ezek nem szexik, viszont kényelmesek. Ha szeretnéd, hogy a párod a vonzó nőt lássa benned, akkor figyelj a csomagolásra a lazulós otthoni szettedben is. Könnyű elfelejteni, hogy a férfi, aki melletted van újra és újra szeretné, ha meghódítanád.

Az, hogy hogyan nézel ki, befolyásolja a hangulatodat. Egy-egy igazán hozzád passzoló, klassz ruhában még a tartásod is más lesz, figyeld meg!

Cinizmus és éles kritika

Az önmagadban való bizonytalanság jele lehet, ha más nőket folyton leszólsz, kritizálod az életmódjukat és a külsejüket, munkájukat. A túlzott cinizmus és állandó méltatlankodás azt üzeni, hogy az illetőnek sok a sebe, csalódott és megkeseredett. Düh és kiábrándultság bújhat meg a cinikus megnyilvánulások mögött. 

Jogod van a csalódottságod miatt szomorkodni, de ne tedd ki a kirakatba a bánatod úgy, hogy élesen kritizálsz. Riasztó lehet a sok negativitás.

Önmagad becsmérlése

Ha negatív dolgokat állítasz saját magadról vagy leszólod a kinézeted, akkor rossz benyomást teszel másokra. Soha ne szapul magadat egy olyan férfi előtt, akit meg szeretnél hódítani, akit párodként szeretnél magad mellett tudni. Hogyan lennél ellenállhatalanul vonzó a számára, ha ironikus stílusban hívod fel a figyelmét a hibáidra? 

Egy hosszabb távú kapcsolatban sem kell degradálni magadat. Lásd be a hibáidat, tanulj belőlük, de ne pocskondiáz magadat!

VIDEO Így készülnek a kopásálló vörös ajkak karácsonyra

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!