5 taszító női szokás, amit a pasik azonnal kiszúrnak

5 taszító női szokás, amit a pasik azonnal kiszúrnak

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / 5 taszító női szokás, amit a pasik azonnal kiszúrnak

A szerelem és a lelkesedés hevében sok nő észre sem veszi, hogy a kiválasztott férfi agyára megy. Hosszú ideje tartó párkapcsolatokon belül is jellemző lehet, hogy bizonyos szokások bosszantják a pasikat. Ha szeretnéd a párodat vagy a meghódítandó férfit boldognak látni magad mellett, akkor ezeket kerüld el.

Hasonlítgatás

Néha kibukik az emberből pár kemény mondat, gonoszkodás, amiket utólag már megbánunk. A veszekedés, vita hevében elhangozhatnak erős kijelentések. Az utalgatás és hasonlítgatás gyakori ilyenkor.

Az exekhez vagy más férfiakhoz való hasonlítgatást aljas merényletnek veszik a férfiak. A rivalizálásra kevésbé hajlamos pasik is sértőnek veszik, ha másvalakihez viszonyítva értelmezik a tetteiket, mondataikat, érzéseiket. Mi sem szívesen halljuk, ha a társunk egy másik nő kinézetéhez, képességihez mér minket. 

Görcsös ragaszkodás

Egy kapcsolat elején és az ismerkedés fázisában a folytonos üzengetést nem a szeretet kifejezésének jeleként értelmezik a férfiak. Inkább úgy érzik, hogy kontroll alatt tarják őket és ez védekezést válthat ki belőlük. Ha elbódít és megbabonáz egy férfi, akkor se ess abba a hibába, hogy görcsösen ragaszkodva keresed a társaságát. 

A megerősítésekre természetesen szükség van. Kell, hogy érezze, hogy vágysz rá, de nehogy menekülőre fogja azért, mert túl sokat kezdeményezel üzenetváltást. Megvan az izgalma a várakozásnak és a folyamatos közeledésnek. Ne érezze rajtad senki, hogy pánikban vagy egy kis cset-csendtől.

Elhanyagolt külső

Egyáltalán nem felszínes dolog kimondani, hogy a külső, a rendezett megjelenés bizony számít. Ha őszinték akarunk lenni, akkor beláthatjuk, hogy könnyű egy hosszabb távú kapcsolatban elkényelmesedni annyira, hogy előkerülnek otthonra a kinyúlt mackónacik és foltos pólók. Ezek nem szexik, viszont kényelmesek. Ha szeretnéd, hogy a párod a vonzó nőt lássa benned, akkor figyelj a csomagolásra a lazulós otthoni szettedben is. Könnyű elfelejteni, hogy a férfi, aki melletted van újra és újra szeretné, ha meghódítanád.

Az, hogy hogyan nézel ki, befolyásolja a hangulatodat. Egy-egy igazán hozzád passzoló, klassz ruhában még a tartásod is más lesz, figyeld meg!

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást