Milyen betűvel kezdődik a neved? Rengeteget elárul a személyiségedről

Milyen betűvel kezdődik a neved? Rengeteget elárul a személyiségedről

Címlap / Életmód / Ezotéria / Milyen betűvel kezdődik a neved? Rengeteget elárul a személyiségedről / 5. oldal

Gondolkoztál már azon, milyen sorsszerűség rejlik a nevedben? Vajon okkal választották a szüleid az adott keresztneved számodra? Akkor is, ha nem feltétlenül áll valamilyen rejtélyes vagy különleges indíték a háttérben, rengeteget elmondhat a személyiségedről egyetlenegy kezdőbetű. A te neved vajon milyen üzenetet rejteget számodra?

V, W

Iszonyúan erős akaratod van, minden bizonnyal már gyermekkorodban is szörnyen makacs voltál. Gyűlölöd azokat az élethelyzeteket, amikor mások próbálják megmondani, mit tegyél, nem szereted kiadni a kezeid közül az irányítást.

Ahhoz, hogy a szabadságodat megőrizhesd, hajlamos vagy óriási áldozatokat hozni, de mivel ez valóban fontos neked, az önállóságod már magában is örömmel tölt el.

X

Érdekes kettősség uralkodik a személyiségedben: egyszerre akarsz te lenni a törvény, az iránytó, viszont a másik oldalad mindennél előbbre helyezi az együttműködést, az összefogást. Az biztos, hogy legalább annyira kiváló főnök lehetsz, amennyire borzasztó – minden attól függ, hogy a néha súlyos irányításmániád jó, vagy rossz irányba viszi el a személyiségedet és a cselekedeteidet.

Y

Az egész életed választásokból, útelágazásokból áll, erre utal az „Y” betű különleges formája is.

Minden bizonnyal vonzónak tűnnek számodra a tudományok, a szellemi, értelmi kérdések, szívesen agyalsz az élet nagy kérdésein. 

Néha talán túlságosan is elmélkedősre veszed a figurát, amit mások nehezen tolerálnak akkor, ha nem osztoznak az alapelveiden. Próbálj figyelni arra, hogy ne untasd a környezetedet, de megfelelő emberekkel vedd körül magadat!

Z, Zs

Mindenáron a tökéletességre törekszel, ami egyszerre jó és rossz is. Jó akkor, ha a maximalizmusoddal nem bántasz másokat, és magadat sem zsigereled ki. Rossz pedig akkor, ha senkivel és semmivel sem törődsz, csak azzal, hogy elérd a célodat.

Mivel hajlamos vagy meggondolatlanul, a pillanat hevében dönteni, nem árt, ha kicsit visszaveszel a tempóból, és az igazán fontos dolgokra koncentrálsz.

VIDEO A csillagjegyek stresszkezelése a legrosszabbtól a legjobbig

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2 3 4 5

»