Milyen betűvel kezdődik a neved? Rengeteget elárul a személyiségedről

Milyen betűvel kezdődik a neved? Rengeteget elárul a személyiségedről

Címlap / Életmód / Ezotéria / Milyen betűvel kezdődik a neved? Rengeteget elárul a személyiségedről / 4. oldal

Gondolkoztál már azon, milyen sorsszerűség rejlik a nevedben? Vajon okkal választották a szüleid az adott keresztneved számodra? Akkor is, ha nem feltétlenül áll valamilyen rejtélyes vagy különleges indíték a háttérben, rengeteget elmondhat a személyiségedről egyetlenegy kezdőbetű. A te neved vajon milyen üzenetet rejteget számodra?

P

Nehezen vállalsz kockázatot, még akkor sem szívesen változtatsz, ha egyértelműen a javadra válna. Ezzel szemben másokkal megértőbb és elfogadóbb vagy, még akkor is, ha mindez nincs az arcodra írva. Az emberek gyakran félreértik a toleranciádat, és azt gondolják, hogy semmi sem érdekel – pedig egyszerűen (és nagyszerűen) elfogadod, hogy nem vagyunk egyformák.

R

Az életedet áthatja a harmónia, de csak akkor, ha felismered a képességeidet, és hajlandó vagy a jó szolgálatába állítani a sorsodat.

Ellenkező esetben a káosz veszi át a hatalmat a mindennapjaid felett, és előtérbe kerül az éned rossz oldala: ilyenkor a meggondolatlanság, figyelmetlenség és a negatív világkép uralkodhat el rajtad. Szerencsére könnyen változtatsz, ha elhatároztad magadat!

S, SZ

Egyszerre két oldalad harcol egymással: egyik feled szívesen lenne egyedül, szabadon, a másik oldalad viszont vágyik a társaságra és a szeretetre. Ezt a kettősséget sokszor nehezen oldod fel magadban, emiatt hajlamos lehetsz a túlzásba vitt érzelmekre.

Nincs könnyű dolgod a párkeresés során, de ha találsz valakit, akit mindezt tolerálja, akkor teljesen megváltozhatsz – mégpedig pozitív irányba.

T, Ty

Érdekel az ezotéria, és ha nem is életed minden szakaszában, de folyamatosan foglalkozol azzal, vajon mit tartogathat a sorsod. Minden lehetséges utat kipróbálsz, hogy beteljesítsd a feladataidat, emiatt mások néha csapongónak tarthatnak.

Egyébként hajlamos is vagy arra, hogy mindenbe csak belekapj, és semmit se fejezz be, de ennek részben az az oka, hogy nem akarod pazarolni az idődet hasztalan dolgokra.

U, Ü

Minden esélyed megvan rá, hogy igazán szerencsés sorsod legyen, hiszen az „U” betű egy patkóra emlékeztet.

Örömöd azonban csak akkor lesz teljes, ha nem magadnak tartogatod az életed jó dolgait, hanem kész vagy arra, hogy a sok pozitívumot megoszd másokkal. Legveszélyesebb ellenséged a saját egód, ami irigységre, önzésre bátoríthat. Ha azonban sikerül háttérbe szorítanod, tényleg csodás életed lehet!

VIDEO Így viseled az egyedüllétet, csillagjegyed szerint

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2 3 4 5

»