Milyen betűvel kezdődik a neved? Rengeteget elárul a személyiségedről

Milyen betűvel kezdődik a neved? Rengeteget elárul a személyiségedről

Címlap / Életmód / Ezotéria / Milyen betűvel kezdődik a neved? Rengeteget elárul a személyiségedről / 3. oldal

Gondolkoztál már azon, milyen sorsszerűség rejlik a nevedben? Vajon okkal választották a szüleid az adott keresztneved számodra? Akkor is, ha nem feltétlenül áll valamilyen rejtélyes vagy különleges indíték a háttérben, rengeteget elmondhat a személyiségedről egyetlenegy kezdőbetű. A te neved vajon milyen üzenetet rejteget számodra?

K

Rendkívül erős jellemed van, amit részben annak köszönhetsz, hogy kitartóan és alázatosan állsz minden egyes feladatod elé.

Néha azonban elhagyod magadat és akkor teljesen megváltozik a személyiséged: ilyenkor elvárod, hogy körbeugráljanak, kiszolgáljanak, különben könnyen megsértődsz. Mindezt ráfoghatod túlérzékeny és néha túláradó személyiségedre… Azért nem ér, ha mindig erre hivatkozol!

L

Remek intuíciókkal, megérzésekkel rendelkezel – ezeket a tudat alatt érkező megerősítéseket kiválóan fel tudod használni akkor, ha kiismered őket. Sokoldalú vagy és a környezeted kellemes társaságnak tart, részben éppen azért, mert gyakran már első látásra kiismered a beszélgetőpartnereidet.

Ezt a tulajdonságodat nem csak a hétköznapokon, a munkádban is érdemes kamatoztatnod!

M

Mértéktartó vagy és bölcsen szemléled az életedet. Talán ennek köszönheted, hogy a barátaid, ismerőseid mindig szívesen kérnek tőled tanácsot – te pedig örömmel segítesz! Egyszerűen ösztönösen teszel jót másokkal, pedig lehet, hogy bele sem gondolsz, egy-egy jó tanáccsal milyen pozitív hullámokat indítasz el.

Szerencsére a sok öröm, amit akarva, akaratlanul fakasztasz, még tovább fejleszti a személyiségedet!

N

Megpróbálod kerülni a konfliktushelyzeteket, de azok valahogy mindig megtalálnak. Sokszor cselekszel tervek nélkül, néha pedig hajlamos vagy arra, hogy belesüppedj a mindennapokba és a problémákba, amik természetesen még az életkedvedet is elveszik.

Mindezek ellenére vannak tehetséges tulajdonságai, pozitív vonásaid, amiket sikerülhet kibontakoztatnod, feltéve, hogy nem korlátoznak a szabadságodban.

O, Ö

Komoly energiákat és erőket rejtegetsz magadban, de jó eséllyel ezek nagyon nehezen bukkannak a felszínre. Valószínűleg igazi művészlélek vagy, tehetséged sokrétű, a szépérzéked pedig kiemelkedő. Mások mindig kicsit furcsának tartanak, de ugyanígy rád süthetik a különleges, érdekes, ízléses és egyedi jelzőket is.

Nehezen találsz igaz barátokra, és a szerelem sem kopogtat könnyen nálad, de akik közel kerülnek hozzád, azok egy életen át számíthatnak rád.

VIDEO A csillagjegyek stresszkezelése a legrosszabbtól a legjobbig

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2 3 4 5

»