Milyen betűvel kezdődik a neved? Rengeteget elárul a személyiségedről

Milyen betűvel kezdődik a neved? Rengeteget elárul a személyiségedről

Címlap / Életmód / Ezotéria / Milyen betűvel kezdődik a neved? Rengeteget elárul a személyiségedről / 2. oldal

Gondolkoztál már azon, milyen sorsszerűség rejlik a nevedben? Vajon okkal választották a szüleid az adott keresztneved számodra? Akkor is, ha nem feltétlenül áll valamilyen rejtélyes vagy különleges indíték a háttérben, rengeteget elmondhat a személyiségedről egyetlenegy kezdőbetű. A te neved vajon milyen üzenetet rejteget számodra?

F

Kiválóak a megérzéseid, akár azt is mondhatjuk, hogy remek hatodik érzékkel rendelkezel. Nem könnyű hazudni neked, becsapni pedig főleg nem – akkor is a dolgok mögé látsz, ha eljátszod a tudatlant.

Bár ez a tulajdonság áldás és átok is egyszerre, ha az emberek őszinték veled, akkor könnyen megnyílsz, és szívesen közel engedsz magadhoz mindenkit.

Különösen fontos számodra a család, velük kapcsolatosan mindig felelősségteljes és odaadó vagy.

G

Felelősségteljesen gondolkozol és cselekszel, mindig megpróbálod több szemszögből megközelíteni az élet nagy kérdéseit, de az egészen hétköznapi nehézségeket sem veszed félvállról.

Szinte már mesteri fokozaton űzöd ezt a képességet, gyakran úgy kitalálod szeretteid gondolatait, terveit, hogy még ők maguk sincsenek tisztában azokkal.

A sok elemezgetés azonban néha kiakasztó lehet– nem kell mindig mindent túlgondolni!

H

Alapjaiban tekintve védelmező és támogató a személyiséged, de ezeket a tulajdonságokat nem csak másokra vetíted ki, hanem időnként magadon is alkalmazod. Nem mindig szerencsés azonban, ha kizárod a külvilágot, ahogy az sem, ha folyton magadat állítod a középpontba.

Az a feladatod, hogy a jót szolgáld és támogasd, különben azt fogod érezni, hogy nem találod a helyedet az életben.

I, Í

Imádsz a központban lenni, de ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy extra figyelemre vágysz.  Sokszor csupán arról van szó, hogy jelképesen is így tudsz több embernek segíteni és támogatást adni.

Mindig segítőkész és nyitott vagy, állandóan készen állsz arra, hogy másokat gyámolíts. De csak addig vagy kedves, amíg elismernek, egyébként hajlamos lehetsz a kicsinyességre.

J

A te nevedre a teremtés, az alkotás jellemző – függetlenül attól, hogy ez a fizikai valóban, vagy éppen az elméletben, gondolatban jelenik meg. Imádod a kreatív teendőket, feladatokat, sokkal gyorsabban oldod meg őket, mint a környezetedben élő emberek. Ebből a pozitív tulajdonságból adódóan viszont hajlamos vagy a lustaságra, halogatásra akkor, ha hétköznapi teendőkről van szó.

VIDEO Íme a 10 legolcsóbb szobanövény, amit imádni fogsz

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2 3 4 5

»