Vágylohasztó szokások: Ezt az 5 dolgot ne csináld egy nővel az ágyban!

Vágylohasztó szokások: Ezt az 5 dolgot ne csináld egy nővel az ágyban!

Címlap / Szerelem / Szex / Vágylohasztó szokások: Ezt az 5 dolgot ne csináld egy nővel az ágyban!

Túlzott óvatosság

A „Szabad?”, „Lehet?” kis kérdések nem túl szexisek, megölik a pillanatot. Egy jó szerető tudtára adja társának a következő lépést, a nélkül, hogy beszélnie kellene. Néha az is elég ha a tekinteteddel teszed félreérthetetlenné azt, amit szeretnél. Egy kihívó érintés barátnőd  testén is elég nyilvánvalóvá teszi azt, amit szeretnél.

Gépies szex

Legtöbb nő egyet ért azzal, hogy a szenvedély nélküli szex unalmas, csak egy értelmetlen időtöltés. Senki sem szeretne guminővé válni. Persze ez nem azt jelenti, hogy minden egyes alkalommal kell mindent elsöprő szenvedélyt produkálni, de vegyük figyelembe azt, hogy minden nő szeretne a nő lenni, és ezt éreztetnie kell a férfinak. A férfi legyen érzékeny és valóban szeretkezzen.

Monotonitás

Ha a nő már kívülről ismeri a mennyezet összes szögletét, akkor a férfi nagy bajban van. De nincs minden veszve. Egy egyszerű helyszínváltás segíteni fog. Próbáljátok ki a fürdőszobában, a konyhában, az autóban, rajta vagy akár egy tengerparton is…, a lehetőségek végtelenek. Csak a képzeleted szabhat határokat.

Túlzott nyögések

A túl hangos és a túl halk nyögések idegesítők egy nő számára. A csend sem jó megoldás. A férfinak is meg kell találnia az aranyközéputat, és mindenképpen fejezze ki érzéseit párjának… de ne úgy, hogy a szomszédság is hallja.

Nem újra és újra ugyanazokat a szavakat mondani és hallani. A pasik muszáj eleresszék a fantáziájukat és érdekes, új jelzőkkel dicsérjék nőjüket.

Magadban tartod a fantáziálásaidat

Ha hosszan tartó kapcsolatban élsz, akkor ne félj kísérletezni. Minden szexuális élet egy idő után kezd unalmassá válni, de ez ellen rengeteg dolgot tehetsz te is és párod is. Próbáljatok ki különböző pozíciókat, szerepjátékokat. Ha mindketten benne vagytok, akkor semmi sem állíthat meg. Beszéld meg fantáziálásaidat egy jó bor mellett, és meglepődsz milyen gyorsan valóra válhatnak.

A nők nem a Casanovát keresik a kapcsolataikban. Csak szeretnék hogy a férfi fektessen egy kis energiát és törődést a kapcsolatba. Az unalmat  az izgalmassal és váratlannal lehet elűzni, ezért ha a férfi alkalmanként meglepi partnerét, már nem lehet ezzel a jelzővel illetni.

VIDEO A 3 legszebb party smink 2024-re

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!