Életmód / Ezotéria

Ez a négy csillagjegy csavarja el a legkönnyebben a pasik fejét

Amikor szerelmi kérdésekről van szó gyakran hívjuk segítségül az asztrológiát, hiszen csillagjegyünk sok mindent elárulhat jellemünkről, ezáltal pedig azt is képes lehet megjósolni, hogy mely jegyekkel illenénk össze. Persze a valóság erre sokszor rácáfol, mégis vitathatatlan, hogy vannak olyan csillagjegyek, akik sokkalta könnyebben hódítanak társaikhoz képest. Nézzük gyorsan meg, hogy melyek is ezek!

A Rákok

A Rákokról tudvalevő, hogy alapvetően érzelmes beállítottságúak, olyanok, akiknek nagyon fontos például a béke, a harmónia és az otthon melege. Ebből adódóan azonban nagyon gyorsan képesek egy hullámhosszra kerülni a másikkal és nem félnek kimutatni azt sem, ha tetszik nekik valaki.

Sőt, a Rákok olyannyira tisztában vannak saját képességeikkel, hogy azt is nagyon jól tudják, hogy hol is érdemes keresgélniük, ha a párkeresésről van szó.

Ha egy Rák kiszemeli az „áldozatát”, akkor egészen biztos, hogy a lehető legjobban méri fel a terepet és amikor akcióra kerül a sor, akkor már pontosan tudja, hogy mit is szeretne a másik.

 

A Mérlegek

A Mérlegek szintén igyekeznek a harmóniára törekedni, ugyanis számukra az egyik legfontosabb dolog az egyensúly megteremtése és fenntartása.

Éppen ezért nem is csoda, hogy a megállapodni vágyó férfiakat a Mérlegek mágnesként vonzzák. Ugyanis belőlük csak úgy árad a nyugalom, a béke, ami az erősebbik nem számár rendkívül vonzó lehet.

Egy Mérleggel emellett pedig nagyon könnyű is kijönni, ugyanis igazán barátságos és közvetlen személy, bár néha szeszélyes és hisztis, de talán éppen ez az, ami izgalmat visz egy Mérleggel való kapcsolatba, amiért a srácok olyan nagyon oda vannak.

Az Oroszlánok

Amikor az Oroszlánokról van szó, akkor kétség sem fér hozzá, hogy csábításban ők jeleskednek csak igazán.

Természetes vonzerejének ember legyen a talpán, aki ellen tud állni, ugyanis ha ő kiszemel magának valakit, akkor szinte biztos, hogy előbb vagy utóbb, de meg is szerzi.

Ha valakit az Oroszlán le akar vadászni, akkor az a valaki nyugodtan borítékolhatja, hogy az Oroszlán bizony sikerrel is fog járni.

Titka egyértelműen a magabiztosságában és az önbizalmában rejlik, e jegy szülöttei ugyanis nagyon is tisztában vannak saját képességeikkel és vonzerejükkel, amit tökéletesen tudnak is alkalmazni a hódítás során.

 

A Skorpiók

A Skorpió nő rendkívül vonzó személyiség, eközben pedig nagyon szexi és magabiztos is, így szinte biztos, hogy hamar leveszi a kiszemelt férfit a lábáról.

A Skorpió nő nagyon érdekes, végzet asszonya típus, amikor pedig szerelmes lesz, választottját megigézi titokzatosságával.

Karizmatikus kisugárzásával képes elbűvölni a kiszemelt férfit, akit ezzel nagyon hamar le is tud nyűgözni.

Ha igazán szerelmes, akkor mindent megad a partnerének, ám fontos, hogy ez a partner tolerálni tudja a hisztijeit.