Életmód / Ezotéria

Ez a 4 csillagjegy csavarja el a legkönnyebben a férfiak fejét

Ez a 4 csillagjegy csavarja el a legkönnyebben a férfiak fejét

A Rákok

A Rákokról tudvalevő, hogy alapvetően érzelmes beállítottságúak, olyanok, akiknek nagyon fontos például a béke, a harmónia és az otthon melege. Ebből adódóan azonban nagyon gyorsan képesek egy hullámhosszra kerülni a másikkal és nem félnek kimutatni azt sem, ha tetszik nekik valaki.

Sőt, a Rákok olyannyira tisztában vannak saját képességeikkel, hogy azt is nagyon jól tudják, hogy hol is érdemes keresgélniük, ha a párkeresésről van szó.

Ha egy Rák kiszemeli az „áldozatát”, akkor egészen biztos, hogy a lehető legjobban méri fel a terepet és amikor akcióra kerül a sor, akkor már pontosan tudja, hogy mit is szeretne a másik.

Vonzó divatos nő
istockphoto

A Mérlegek

A Mérlegek szintén igyekeznek a harmóniára törekedni, ugyanis számukra az egyik legfontosabb dolog az egyensúly megteremtése és fenntartása.

Éppen ezért nem is csoda, hogy a megállapodni vágyó férfiakat a Mérlegek mágnesként vonzzák. Ugyanis belőlük csak úgy árad a nyugalom, a béke, ami az erősebbik nem számára rendkívül vonzó lehet.

Egy Mérleggel emellett pedig nagyon könnyű is kijönni, ugyanis igazán barátságos és közvetlen személy, bár néha szeszélyes és hisztis, de talán éppen ez az, ami izgalmat visz egy Mérleggel való kapcsolatba, amiért a srácok olyan nagyon oda vannak.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást