Nagy téli horoszkóp – mit hoznak Neked a téli hónapok?

Nagy téli horoszkóp – mit hoznak Neked a téli hónapok?

Címlap / Életmód / Ezotéria / Nagy téli horoszkóp – mit hoznak Neked a téli hónapok?

Megfagy körülötted a levegő, vagy éppen egy szikra lobbantja lángra a szívedet? Vajon mit tartogat számodra az idei tél? Magányos karácsonyt vagy lendülettel teli új esztendőt? Horoszkópunkból kiderül!

Kos

Az év vége néhány komolyabb pénzügyi döntés meghozatala elé állíthat, és érdemes lesz ezeket alaposan átgondolni, mert a jövő évedet is meghatározhatják. Legyél észnél a szezonban, amikor a zsebedről van szó!

Szerelem: Romantikus hangulatban telik a karácsony, az újévi buli pedig akár egy forró meglepetést is tartogathat. Annyi biztos, hogy ez a tél a te szívedet nem hagyja hidegen.

Karrier: Ég benned a bizonyítási vágy, de azért azt se felejtsd el, hogy néha egy kicsit lazítani is kell. Ne hajszold túl magadat, mert legyengülve találhat rád a tavasz.

 

Bika

Bár folyton keresel magadnak valami új kihívást és szívesen gondolsz a jövőre, ezen a télen sikerül a pillanatban maradnod, és mindig éppen azzal foglalkoznod, arra figyelned, amit csinálsz, ez pedig fizikailag és mentálisan is jót tesz neked.

Szerelem: Eljött az ideje, hogy végre nevén nevezzétek a dolgokat, és kimondjátok, amit éreztek. Ez a tél eldöntheti, hogy milyen irányba halad tovább a kapcsolatotok.

Karrier: Mindenki tudja, hogy sokat elbírsz és keményen dolgozol, de ez nem jelenti azt, hogy minden feladatot a te válladra pakolhatnak. Ha kell, segítesz, de ne hajtsd önként igába a fejed!

 

Ikrek

Érthető a lelkesedésed, de ne sürgesd az időt, ne akarj mindent egyszerre és főleg ne igyál előre a medve bőrére! Várd meg a megfelelő pillanatot, és akkor cselekedj, amikor annak a legtöbb haszna lesz.

Szerelem: Ez a tél hozhat néhány kihívást a már meglévő kapcsolatodba, vagy az alakuló szerelmi életed terén. A legfontosabb, hogy türelmes legyél, és ismerd fel, ha az indulataid nem annak szólnak, akire kivetíted őket.

Karrier: Megfogadod, hogy az idei év végi hajtást kicsit lazábbra veszed, és ha ezt sikerül betartanod, akkor az új esztendő eleje is frissebben talál rád. Próbáld beosztani az energiáidat, mert januárban is nagy dolgok várnak!

 

Rák

Hiába tervezel el mindent alaposan, van, hogy a körülmények közbeszólnak. Ne hagyd, hogy ez elvegye a kedvedet, hiszen éppen az a szép az életben, hogy tele van meglepetésekkel.

Szerelem: Most már nem csak ígéreteket, hanem tetteket is szeretnél, és erre minden okod meg is van. Ha kimondod a vágyaidat, lehet, hogy még ebben a szezonban valóra válik egy karácsonyi kívánságod.

Karrier: Próbálj kicsit előrelátóbb lenni, merj tervezni, és higgy a saját képességeidben! Ne ijesszenek meg a kihívások, hiszen rengeteg a felhalmozott tudásod és tapasztalatod.

 

Oroszlán

Miközben mindenki kapkod, siet és ideges, te megtalálod azt a zen állapotot, amire most szükséged van. Lesz, aki megpróbál majd kizökkenteni ebből, de ne engedd neki, őrizd meg a belső békédet.

Szerelem: Vannak kapcsolatok, amelyek nem hirtelen kapnak lángra, időre és talán egy kis segítségre is van szükségük, cserébe viszont a lángjuk erős és hosszan tartó lesz. Vedd észre, ha egy ilyenbe botlasz!

Karrier: Ki kell használnod a kínálkozó lehetőségeket, még akkor is, ha esetleg úgy érzed, hogy kicsit most túl sok az esemény körülötted. Ne feledd, hogy a lehetőséget akkor kell megragadni, amikor jelentkezik.

 

Szűz

Úgy érzed, mindennel el vagy maradva, elúsznak a lehetőségek, nem sikerül befejezned semmit. Lehet, hogy ez az az évszak, amikor meg kell tanulnod kicsit elengedni a dolgokat, hátradőlni, és elfogadni, hogy nem tarthatsz mindent az irányításod alatt.

Szerelem: Vedd észre a jeleket, amiket a másik küld feléd. Lehet, hogy mondani szeretne valamit, amihez nincs bátorsága, és a te feladatod, hogy ezt most megfejtsd.

Karrier: Megfogadtad, hogy nem bosszankodsz tovább valamin, de nehezedre esik elengedni a dolgokat. Ha igazán fontos neked, amit csinálsz, akkor ez teljesen természetes.

 

Mérleg

Meg kell találnod az alkalmat arra, hogy egy kicsit lazíts, mert ez a tél sok új kihívást tartogat majd. Ne akarj mindent egyszerre csinálni, de ne is hagyd, hogy kicsússzon a kezedből az irányítás.

Szerelem: Egy közös cél még közelebb hoz benneteket egymáshoz, és úgy érzed, valódi támogatást kapsz a párodtól. Ez pedig nagyon fontos ahhoz, hogy hosszú távon is működjön a kapcsolatotok.

Karrier: Nem az a típus vagy, aki könnyen feladja, és bár nehezített a terep, most is helyt tudsz állni. Büszke vagy rá, hogy még így is sikerül felülkerekedned a kihívásokon.

 

Skorpió

Valaki komoly próbatétel elé állít, de ne feledd, nem muszáj felvenned a kesztyűt, ha te nem akarod. Csak olyan kihívásokat vállalj el, amelyek céljáról úgy érzed, hogy megéri értük küzdeni.

Szerelem: Érthető, ha válaszokat szeretnél, de ehhez előbb fel kell tenned a kérdéseidet. Az új év új lehetőségeket teremt, most tökéletes az alkalom arra, hogy tiszta lappal kezdjetek.

Karrier: Ne stresszeld magad fölöslegesen olyan dolgokon, amikre valójában nincsen ráhatásod. Tudd, hogy mi a te feladatod, és azzal törődj, hogy abban ne találjon senki kivetnivalót.

 

Nyilas

Rajtad múlik, hogy mit hozol ki ebből a télből, ami telis-tele lesz lehetőségekkel, de lehet, hogy néha ezeket elfedi a hó, és neked kell kiásni őket. Ha észreveszed, hogy kínálkozik valami, és nem félsz élni vele, akkor komoly sikereket könyvelhetsz el, mire az első virágok kihajtanak.

Szerelem: A legfontosabb most az, hogy az egymás iránti bizalmat újraépítsétek. A csendes téli esték erre kiváló alkalmat teremtenek, de csak akkor, ha hajlandóak vagytok egymásra figyelni.

Karrier: Nehezedre esik befejezni valamit, talán éppen azért, mert nem szeretnéd kiengedni a kezedből a feladatot. Jó, ha ennyire szíveden viseled a munkád sorsát, de ha nem teszed ki a pontot, az eredmény sem fog rád találni.

 

Bak

Lehet, hogy valaki azt mondja valamiről, hogy lehetetlen, de ő talán nem bír azzal a kitartással és makacssággal, ami benned lakozik. Ha valaki, akkor te képes vagy arra, hogy ezen a télen véghez vigyél egy számodra fontos feladatot.

Szerelem: Az ünnepek közeledte kihozza belőled a kedves és törődő oldaladat, de ez nem jelenti azt, hogy félresöpröd a saját érdekeidet és vágyaidat. Ha kell, a tél végén a sarkadra is tudsz majd állni.

Karrier: Jól bírod a terhelést, de ne feledd, hogy már senkinek nem kell bizonyítanod semmit, hiszen ezt megtetted az év során. Most, hogy itt a lazítás ideje, helyezd előtérbe a családot a munkával szemben.

 

Vízöntő

Ez a szezon ugyan tartogathat némi kellemetlenséget, de ha ezeken a dolgokon sikerül túllendülnöd, akkor megtalálod majd a belső békédet is. Ne akarj egyszerre minden problémát megoldani, haladj inkább apró lépésekben.

Szerelem: Minden kapcsolatba kell energiát tenni, és még ha a tiétek jól működik is, a tél akkor is ideális alkalmat kínál arra, hogy ezt megerősítsd. Neked és a partnerednek is jót fog tenni ez az extra figyelem.

Karrier: Izgalmas lehetőséget kínálnak fel neked, azonban lehet, hogy a jövő évre te már valami mást terveztél. Még nem késő újratervezni, a tél úgyis a csendes elmélkedés és a súlyosabb döntések meghozatalának ideje.

 

Halak

Az év végét szereted az összegzésre, értékelésre szánni, és most van is mit végiggondolnod. Hagyj magadnak időt arra, hogy elrendezd belül ezeket az eseményeket, mert így kezdheted frissen és céltudatosan a következő esztendőt.

Szerelem: Az év végén, amikor a két ünnep között kicsit lelassulnak az események, rád még komoly meglepetések várnak. Ha ezekre nyitott leszel, akkor a tél végére akár egészen komoly fordulatokkal is számolhatsz.

Karrier: Meg kell tanulnod néha kicsit elengedni a dolgokat, különben könnyen egy magad szőtte hálóba ragadhatsz. Fogadd el, hogy van, amit nem te irányítasz, még akkor sem, ha egyébként fontos számodra a végeredmény.

 

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást