Nagy tavaszi horoszkóp – Mi vár rád a következő hónapokban?

Nagy tavaszi horoszkóp – Mi vár rád a következő hónapokban?

Címlap / Életmód / Ezotéria / Nagy tavaszi horoszkóp – Mi vár rád a következő hónapokban?

Végre eljött az év legvártabb évszaka, amikor a leginkább hajlamosak vagyunk változtatni életünkön, jobb irányba fordítani sorsunkat. Habár az irányítás a mi kezünkben van, szükségünk van egy kis külső segítségre is, legyen az földi vagy akár égi. Lássuk, milyen időszakot jósolnak számunkra a csillagok!

Kos

Nem jellemző rád a halogatás, mostanában azonban sok mindent félre tettél, hogy majd az új évszakban találj lendületre. Most azonban itt a te időd, végre a körülmények is kedveznek, hogy megvalósítsd az elképzeléseidet.

Szerelem: Amíg nem teszed tisztába a saját érzéseidet, addig másoktól sem várhatsz többet. Szerencsére itt az alkalom arra, hogy átgondold a saját vágyaidat.

Karrier: Új szelek fújnak, és te kapva kapsz az alkalmon, és meg is lovagolod őket. Igyekezz kihasználni minden lehetőséget, ami csak adódik.

Bika

Olyasmit tervezel most, amit korábban még nem csináltál, az új évszak téged is inspirál. Használd ki ezt a lendületet, és indítsd be a változást, a részleteket majd menet közben is kitalálhatod.

Szerelem: Új érzések kerítenek hatalmukba, és ezek a lelki állapotodat is megváltoztatják. Egyelőre azonban cseppet sem zavar a dolog, örülsz, hogy ezt is megtapasztalod.

Karrier: Bármennyire igyekszel is, nem lehetsz mindenben te a legjobb. Ha ezt megtanulod elfogadni, nagyon sok csalódástól kímélheted meg magadat. Azon dolgozz, ami sikert is hoz.

Ikrek

Kicsit elbizonytalanodsz saját magadban, pedig minden a lehető legjobb úton halad, nem kell attól félned, hogy valami balul sül el. Azért figyelj, és állj készenlétben, így azonban nem lesz veszíteni valód.

Szerelem: Úgy érzed, hogy valaki túl sokat akar tőled, és te nem tudsz ennyit adni. Beszéljetek erről őszintén, és akkor mindenki számára megnyugtató megoldást találtok.

Karrier: Valami miatt kellemetlenül érzed magad, és ez egyre inkább arra késztet, hogy a változáson dolgozz. Lehet, hogy éppen erre az ösztönzésre volt szükséged.

Rák

Magabiztos vagy, mint korábban sosem, és ez abban is segíteni fog, hogy észrevegyél olyan dolgokat, amiket korábban nem vettél. A lehetőségek csakis rád várnak, és te élni is tudsz majd velük.

Szerelem: Az érzelmeidet, amiket most megélsz, szívesen beszélnéd meg valakivel, de attól tartasz, hogy erre most nincs lehetőséged. Ha őszintén megnyílsz, meglepően pozitív tapasztalatokat szerezhetsz.

Karrier: Sok olyan kihívás vár most rád, ami elsőre kicsit megijeszthet, de ne aggódj, ezekkel is szembe tudsz nézni majd. Legyél kitartó, akkor nem lehet gondod!

Oroszlán

Nem egészséges, ha sokat ülsz egy probléma fölött, amiről ráadásul érzed is, hogy nem tesz jót neked. Keress minél gyorsabban megoldást, és segítséget kérni se félj, ha erre van szükséged.

Szerelem: Jól esik, hogy van olyan terület az életedben, ami stabilitást, biztonságot ad. Tavasszal mindent megteszel azért, hogy ez így is maradjon.

Karrier: Úgy érzed, most végre jó helyen vagy, és jó időben, és a munkádnak van értelme. A siker is karnyújtásnyira van, így bízol benne, hogy el is éred majd.

Szűz

Nem biztos, hogy mindenkinek ugyanazok a dolgok fontosak, mint neked, ezt el kell fogadnod. Ha a te köreidet nem zavarják mások igényei, akkor ne is bosszankodj miattuk.

Szerelem: Rossz érzésed van valamivel kapcsolatban, de lehet, hogy csak a bizalom hiánya az, ami zavar. Próbálj kicsit magadba nézni, és meglátni, hogy mi lehet a valódi probléma.

Karrier: Ne görgesd tovább magad előtt a feladatokat, most van itt az ideje, hogy pontot tegyél az ügyek végére. Ha sikerül még a tavasszal lezárnod bizonyos kérdéseket, a siker is könnyebben jön majd.

Mérleg

Kompromisszumokat kell kötnöd, de úgy érzed, készen állsz erre. Egy nagy lépést tervezel, de ez olyan irányba visz, amilyenre te is menni szeretnél, ezért elégedett vagy a dolgok alakulásával.

Szerelem: Nagy változásokat, izgalmas pillanatokat, és nagy ígéreteket hozhat a tavasz. Ha minderre készen állsz te is, akkor igazi boldogság vár rád a szerelem terén.

Karrier: Itt az ideje, hogy kicsit átgondold a lépéseidet, és azt, hogy mire mennyi energiát szánsz. Ha ezt eldöntötted, a tavasz komoly sikereket hozhat.

Skorpió

Sok dologgal elégedett vagy, de úgy érzed, még mindig van, ami beárnyékolja a boldogságodat. Gondold végig, hogy túl tudsz-e lépni ezen a dolgon, és ha nem, akkor kezdj el dolgozni a változáson.

Szerelem: Nem mindenre jut most annyi időd, mint amennyit szeretnél, de az érzéseiden ez nem változtat. Egy kis türelmet kérhetsz, de azért ne hanyagold el azt, aki fontos neked.

Karrier: Tudod, hogy mit vállaltál, és azt is, hogy ennek mi a jutalma, ennek ellenére vannak kérdéseid. Csak akkor mondj igent valamire, ha úgy érzed, neked is megéri a dolog.

Nyilas

Nehezedre esik megérteni valakit, de nem is biztos, hogy ez szükséges. Ha tudtok egymás mellett élni, akkor elég, ha elfogadjátok, hogy a másiknak másra van szüksége.

Szerelem: Egyelőre még nem tudod, hogy merre haladj tovább, de ez a tavasz ezen a téren is változásokat hozhat. Végre ráérzel, hogy mi is az, amit szeretnél.

Karrier: Olyan lehetőséget kapsz most, amit kár lenne elszalasztani, ugyanakkor kicsit mg bizonytalan vagy. Fordulj tanácsért valakihez, akiben megbízol.

Bak

Meg kell húznod a határt, mert ha túl sok mindent vállalsz most be, akkor összeroskadhatsz a terhek alatt. Döntsd el, hogy mi az, amivel igazán foglalkozni akarsz, és abba fektesd az energiáidat.

Szerelem: Valaki olyan érzelmeket kelt benned, amelyekre egy ideje már nem is számítottál. Az érzés jól esik, és szívesen merülsz el benne.

Karrier: Előtted áll a siker lehetősége, ehhez azonban az is szükséges, hogy meg tudd ragadni az alkalmat a fejlődésre. Ne félj kilépni valaki árnyékából.

Vízöntő

Pontosan tudod, hogy mit szeretnél elérni, és azt sem bánod, ha ez a tavasz néhány keményebb kihívást is tartogat, mert a cél megéri ezt. Vedd fel a kesztyűt, és küzdj az álmaidért!

Szerelem: Kellemes meglepetéseket tartogat ez a tavasz a szerelmi téren, és biztos, hogy sok olyan emléket begyűjtesz, amire még évekkel később visszagondolni is bizsergető érzés lesz majd.

Karrier: Készen állsz a változásra, akkor is, ha ez azzal jár hogy meg kell méretned magadat. Elfogadod a kihívást, és sikert sikerre halmozol majd.

Halak

Úgy érzed, túl sok mindent kell egyszerre egyensúlyoznod, és nem vagy biztos abban, hogy ez így hosszabb távon is menni fog, ha kell, tegyél le valamit, és tarts egy kis pihenőt, mielőtt ismét a feladatba fogsz.

Szerelem: Örömmel tölt el, hogy van valaki, akivel megoszthatod az érzéseidet, és akihez mindig bizalommal fordulhatsz. Ez a kapcsolat megerősíti a köztetek lévő köteléket.

Karrier: Készen kell állnod minden helyzetre, akkor is, ha azt hitted, hogy a tavasz egy kis nyugalmat hoz majd. Sok múlik azon, hogy most helyt tudsz-e állni egy szerepben.

Képek forrása: artnis/depositphotos.com

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást