Mutasd az arcod, megmondom ki vagy! – Arcod elárulhatja személyiségedet

Mutasd az arcod, megmondom ki vagy! – Arcod elárulhatja személyiségedet

Címlap / Életmód / Egészség / Mutasd az arcod, megmondom ki vagy! – Arcod elárulhatja személyiségedet

Nem is gondolnánk, hogy arcunk mennyi mindent elárulhat rólunk, pedig a szemünk, az orrunk, az ajkaink, az arcformánk, valamint a homlokunk mind információkat hordoznak rólunk. Tudd meg Te is, hogy milyen titkokat rejt az arcod!

Arcforma

Az arcunk formája a legalapvetőbb személyiség jegyeinket hordozza, így ez árulhatja el rólunk a legfontosabb információkat. 
Az Ovális arc vezető típusról tanúskodik, kitartó és toleráns, de jellemző rá az egoizmus. Érzéseit szinte minden esetben kimutatja, szívesen segít másokon. 
A kerek arc vidám személyiségről árulkodik, tulajdonosa optimista és szóakoztató egyéniség, mely laza életfelfogással párosul. Általában mindent az utolsó pillanatra hagy, nem kapkodja el a dolgokat. Jellemző rá a lustaság is, és szereti a kényelmet.

Arcforma

A szögletes arc dinamikus és határozott egyéniségre utal, fontos számára a karrierje. Kitartó és törtető személyiség, de gyakran nagyon makacs. 
A szív és háromszög alakú arc szentimentális és együttérző személyiségre vall, aki erősen érdeklődik a művészetek után. Általában magas intelligenciával rendelkezik, kreatív és érzelmes. 

Homlok

A kerek homlok nyílt és őszínte embert takar, aki nagyon segítőkész és általában mindig lehet rá számítani. 
A szögletes homlokkal megáldott személy megbízható és mély érzésű, de ritkén és nehezen nyílik meg. 
A kicsi homlok zárkózott, bizonytalan és határozatlan személyiségre vall, aki általában nehezen tárulkozik ki. 
Az előreugró homlok általában szenvedélyes és szeszélyes személyiségről árulkodik, aki előbb cselekszik, aztán gondolkodik. 

Szem

A nagy szemek érdeklődő, vidám természetre utalnak.
Tulajdonosa igen sértődős, szinte mindent a szívére vesz.
A kicsi szemek céltudatos és önbizalommal telt jellemre vallanak, ellenben, ha a szemek feltűnően kicsik, akkor jelenthetnek megbízhatatlanságot. 
A kerek szemek tulajdonosai általában őszinték megbízhatók, de túl naívak. 
Az ovális szemek általában jóindulató és humoros személyiséget takarnak, akik pozitívan állnak a dolgokhoz.
A vágott szemű emberek többnyire nagy önuralommal rendelkeznek, és csendesebb tipúsúak. 
A dülledt szemek erős akaratú és talpraesett jellmre mutatnak, aki nagy önbizalommal rendelkezik. 

Orr

A nagy orrú ember általában remek szervezőkészséggel és toleranciával rendelkezik, aki megbízható, de kíváncsi természetű.
A kis orr igazi hangulatemberről tanúskodik, aki érzékeny és könnyen megsértődik. Ellenben általában az élet jó oldalát látja és könnyen teremt kapcsolatokat.
Az egyenes orr határozott, kissé öntelt jellemre utal, aki kiváló vezető lehet. 
A görbe orrú személy befolyásolható, könnyű elbizonytalanítani. Sokszor hoz elhamarkodott döntéseket.
A krumpliorr nyílt éles humoros személyiséget takar, aki nyitott az új ötletekre. Általában mindenkiben a jót látja, kedves és alkalmazkodó. 

Száj

A telt ajkak szenvedélyességre és nyitottságra utalnak. A vastagabb ajkakkal rendelkezők könnyedén teremtenek kapcsolatot, ám a legtöbb felszínes marad. 
A vékony ajkúak általában intelligens és jó meglátású emberek, azonban kissé zárkózottak, ritkán és kevés embernek tárulkoznak ki. 
Az eltérő vastagságú ajkak megfontolt és óvatos jellemről árulkodnak. Ha a felső ajak a vastagabb, mint az alsó, akkor tulajdonosa kiváló szerető, aki az élvezeteket hajszolja. Ha az alsó ajak a vastagabb, akkor valószínűleg talpraesett, barátságos emberrel van dolgunk, aki nem tartja sokra a hűséget. 
A felfelé ívelő ajkak vidám és optimista személyiséget takarnak, akik a pozitív dolgokat helyezik előtérbe.
A lefelé ívelő ajkú emberek általában pesszimisták, hajlamosabbak rosszabb színben látni a dolgokat, mint amilyenek valójában.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást