Műszempillák

Műszempillák

Címlap / Stílus / Arc / Műszempillák

Természetesen a műszempillák szülőotthona Hollywood.

Az egyik hollywoodi sminkes kitalálta, hogy jó ötlet lenne műszempillákkal díszíteni a sztárok szemeit, hogy azok sokkal különlegesebbek legyenek.

Ezután el is indult a trend és többé nem tekintettünk vissza. A nők számára szemük a legszebb kincsük és az évek során rengeteg mód és termék született arra, hogy még szebbé tehessük szemeinket. Szempillaspirál, színes kontaktlencsék és természetesen a műszempillák mind-mind könnyedén elérhető választások.

A műszempillák különböző anyagokból készülnek, attól függően mennyibe fog majd kerülni. A gazdag hölgyek körében a selyem a legközkedveltebb. Ezek puhák, viseletük kényelmes és a legjobb bennük, hogy többször is lehet őket viselni.

Egyes műszempillákat profi kozmetikusoknak kell feltenniük, azonban ha olyan műszempillát választasz amelyet te magad is fel tudsz tenni, ne lepődj meg azon, hogy egy kis tubus ragasztót is kapsz hozzá.

A ragasztót a műszempilla belső peremére kell helyezni, ezután a szemhéjra és tartani kell, amíg a ragasztó megszárad. Ezután a műszempilla a helyén marad ameddig szükséges. Általában könnyű eltávolítani, egy gyengéd húzással le szokott jönni. Ha nem sikerülne, akkor egy kis vazelinnel kell próbálkozni. Amíg vigyázol rájuk és eltávolítod a plusz ragasztót, rájössz, hogy újra és újra használhatod majd.

Ma már különböző stílusú műszempillák kaphatóak. Többféle hosszúságú és dússágú műszempillák kaphatóak minden színben, kéktől pirosig. Léteznek olyan műszempillák, melyek egyik oldalról a másik fele ívelnek, természetesen ezek is különböző dússágban és színben kaphatóak.

Végül pedig meg kell említenünk azokat a darabokat, melyekre gyémántokat illesztettek. Természetesen, ezekből is kaphatóak különböző fajták. A választék bőséges, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást