Otthon / Szórakozás

Murphy törvényei az ünnepekkor

Murphy törvényei az ünnepekkor

Ünnepekre is jellemzők a kicsit sem meglepő, vicces, ámde annál bosszantóbb Murphy igazságok. Lássuk, melyek ezek!

Ha vásárolod a bejglit, mindenki megdicséri, míg ha magad sütöd áldozatos munkával, akkor jó, ha nem fitymálják le.

A betlehemezők akkor jönnek, amikor végre valahára van egy jó karácsonyi műsor a tévében. Ha mégsem, akkor ilyenkor telefonál a legtovább beszélő rokon.

Azt az ételt fogják a legjobban dicsérni, amit percek alatt készítettél el, amivel viszont órákat kínlódtál, az annyira „nem jön be” nekik.

Ha 24-én bontod ki a műfenyőt, biztosan kiderül, hogy hiányzik néhány alkatrész belőle, és persze már nem tudsz újat beszerezni.

Biztosan a legidegesítőbb rokon önti a vörösbort a világos szőnyegre.

Az ünnepek előtti rohangálásban a parkolóhely keresésének ideje fordítottan arányos azzal az idővel, amelyet az áruházban szeretnél eltölteni.

Ha nagyon alaposan eldugtad az ajándékokat a gyerekek elől, akkor ők vagy már megtalálták mindet, vagy te magad sem találod, hova is tetted.

Biztosan az az étel fog rosszul sikerülni, amit mindenkinek elmondtál, hogy az a legegyszerűbb.

A gyerekek azt az ajándékot fogják legjobban kritizálni, amelyiket a legdrágábban vetted.

Ha egy ajándékban biztos voltál, hogy az nagy sikert fog aratni, akkor egészen biztos, hogy valaki más is azt ajándékozta ugyanannak a személynek, ráadásul előtted.

Ha figyelmes akarsz lenni, és még az ünnepek előtt elcsípsz egy mondatot, hogy valamelyik könyv mennyire érdekli a másikat, és azt boldogan megveszed neki Karácsonyra, szinte biztos, hogy már megvan neki.

Ha vissza szeretnél váltani egy ajándékba kapott ruhát, akkor vagy a blokkja nem lesz meg, vagy a boltra nem jól emlékszik az ajándékozó, vagy ha minden megvan, akkor a boltban úgysem lesz a méretedben.

Minél jobban meg akarod mutatni a vendégeknek, hogy milyen jó szakács vagy, annál valószínűbb, hogy minden odaég a menüdből.

A karácsonyfadísz szépsége és törékenysége egyenesen arányos annak az esélyével, hogy leejted és összetörik.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást