„Minden akkor romlik el, amikor szükség van rá.” Murphy 7 modern törvénye.

„Minden akkor romlik el, amikor szükség van rá.” Murphy 7 modern törvénye.

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / „Minden akkor romlik el, amikor szükség van rá.” Murphy 7 modern törvénye.

Ha vendég jön, biztosan nem sikerül az étel

Mindegy, hogy hányadszor készíted, vagy hogy hány év rutinod van a konyhában, a mesterfogásod, a büszkeséged, amit álmodból felébresztve, egy zuhanó repülőgépen, egy konzervnyitó és egy villanyrezsi segítségével is el tudnál készíteni, biztos, hogy ehetetlenül rossz lesz, ha vendéget vársz.

Új szerelem, illetve új anyós esetében a szabály alóli mentesülés esélye gyakorlatilag a minimumra redukálódik.

Mindig mindenkinek egyszerre jutsz eszébe

Hetekig ülsz otthon magányosan, kapcsolgatsz a csatornák között, szörfölsz a neten, és úgy érzed, a világ megfeledkezett rólad, mert egyetlen barátod sem hív el sehová, ha pedig te hívod őket valahová, senki nem ér rá.

Aztán végre megtörni látszik az átok, és felhív egy barátod, hogy elhívjon egy péntek délutáni programra. Aztán még egy. Meg még egy. És jönnek sorban, de természetesen mindnek az az egyetlen időpont lenne csak megfelelő.

Ha jársz valakivel, mindenki téged akar

Hónapok óta szemezel a fiúval a zöldségesnél, álmodozva nézegeted egy volt csoporttársad adatlapját a Facebookon, de még ha apró kezdeményezéseket teszel, akkor sem történik semmi, sőt még a bulikban is úgy érzed, mintha láthatatlanná válnál a barátaid mellett.

De csak addig, amíg össze nem jössz valakivel, mert akkor hirtelen mindenki veled akar flörtölni, és naponta hárman is randira hívnak. Még a fiú is a zöldségesnél. Most veheted máshol a burgonyát meg a leveszöldséget.

A pattanások mindig a legrosszabbkor jelennek meg

Lehetne magyarázni a stresszel meg a hormonokkal, hogy mindig a legfontosabb randi, egy üzleti megbeszélés, óriási előadás vagy komoly vizsga előtt jelennek meg a létező legrémisztőbb pattanások, de ha az ok ilyen egyszerű, akkor miért van az, hogy pontosan a homlokod közepén vagy az orrodon jönnek elő?

Ebben már Murphy keze van.

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást