10 munka ami illik hozzád, ha Vízöntő, Mérleg vagy Ikrek a csillagjegyed

10 munka ami illik hozzád, ha Vízöntő, Mérleg vagy Ikrek a csillagjegyed

Címlap / Életmód / Ezotéria / 10 munka ami illik hozzád, ha Vízöntő, Mérleg vagy Ikrek a csillagjegyed

A Levegő jegyű emberek a zodiákus nagy gondolkodói. Nemcsak előbb gondolkodnak és utána cselekszenek, hanem az élet minden területén használják intellektusukat. Kommunikációs képességük szintén átlagon felüli és legtöbbször kifejezetten népszerű, társasági emberek is. Nézzük, mi az a tíz munkaterület, ami passzol a Levegő jegyhez. 

Tudós

A Levegő jegyű embereket nagyon érdekli a jövő és a tudomány különböző ágazatai. Minden új információt szivacsként szívsz magadba és eredményes kutatásokat végzel. Elhivatottságod és a tudomány iránti határtalan lelkesedésed ideális tudóssá tesz. 

Programozó

Ez a hivatás percíz és analitikus beállítottságot kíván, és ez benned maradéktalanul megvan. Az algoritmusok írásában kreativitást látsz és maga a programozás is fekszik neked, mert logikus a gondolkodásmódod. Mivel informatikusból mindenhol hiány van, ez a terület különösen gyümölcsöző lehet számodra. 

Jogász

A jogi pálya kihívásokkal teli és sok évnyi kőkemény tanulás szükséges hozzá, ami neked nem jelent gondot, mert logikus gondolkodásodnak és magas intelligenciádnak köszönhetően könnyen veszed ezt az akadályt. Ügyvédként jutalmazó lehet számodra, hogy védheted az ügyfeled, így kiélheted humanitárius hajlamaid is. 

PR szakember

A Levegő jegyű emberek remekül kommunikálnak és egy PR szakember dolga tulajdonképpen az, hogy a cég és a célcsoport közötti kommunikációt koordinálja, így ezt a munkát neked találták ki. Minden cég jól jár, aki rád bízza márkája népszerűsítését, mert kiemelkedő szociális és kommunikációs képességed kihozza a feladatból a maximumot.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást