10 munka ami illik hozzád, ha Vízöntő, Mérleg vagy Ikrek a csillagjegyed

10 munka ami illik hozzád, ha Vízöntő, Mérleg vagy Ikrek a csillagjegyed

Címlap / Életmód / Ezotéria / 10 munka ami illik hozzád, ha Vízöntő, Mérleg vagy Ikrek a csillagjegyed

A Levegő jegyű emberek a zodiákus nagy gondolkodói. Nemcsak előbb gondolkodnak és utána cselekszenek, hanem az élet minden területén használják intellektusukat. Kommunikációs képességük szintén átlagon felüli és legtöbbször kifejezetten népszerű, társasági emberek is. Nézzük, mi az a tíz munkaterület, ami passzol a Levegő jegyhez. 

Tudós

A Levegő jegyű embereket nagyon érdekli a jövő és a tudomány különböző ágazatai. Minden új információt szivacsként szívsz magadba és eredményes kutatásokat végzel. Elhivatottságod és a tudomány iránti határtalan lelkesedésed ideális tudóssá tesz. 

Programozó

Ez a hivatás percíz és analitikus beállítottságot kíván, és ez benned maradéktalanul megvan. Az algoritmusok írásában kreativitást látsz és maga a programozás is fekszik neked, mert logikus a gondolkodásmódod. Mivel informatikusból mindenhol hiány van, ez a terület különösen gyümölcsöző lehet számodra. 

Jogász

A jogi pálya kihívásokkal teli és sok évnyi kőkemény tanulás szükséges hozzá, ami neked nem jelent gondot, mert logikus gondolkodásodnak és magas intelligenciádnak köszönhetően könnyen veszed ezt az akadályt. Ügyvédként jutalmazó lehet számodra, hogy védheted az ügyfeled, így kiélheted humanitárius hajlamaid is. 

PR szakember

A Levegő jegyű emberek remekül kommunikálnak és egy PR szakember dolga tulajdonképpen az, hogy a cég és a célcsoport közötti kommunikációt koordinálja, így ezt a munkát neked találták ki. Minden cég jól jár, aki rád bízza márkája népszerűsítését, mert kiemelkedő szociális és kommunikációs képességed kihozza a feladatból a maximumot.

Professzor

Mint a zodiákus intellektusai, a Levegő jegyű ember élvezi, ha egy egész életen át tanulhat és kutathat abban a témában,ami érdekli őt. Mivel kiemelkedően jól kommunikálsz, az sem jelent gondot, hogy ezt a tudást átadd másoknak, ezért népszerű professzor válhat belőled. Mivel választott területeden belül kiemelkedő szakember vagy, diákjai tisztelnek és szeretnek.

Könyvtáros

Annak ellenére, hogy van egy erős társasági oldalad, elsősorban szabad személyiség vagy, akinek fontos a függetlensége. Egy könyvtárban dolgozni sokak szerint magányos munka, de neked kifejezetten élvezetes, hiszen olyan helyen lenni nap mint nap, ahol a könyvekben minden tudást megtalálsz, neked a mennyországot jelenti. Hatékonyan tudsz segíteni az érdeklődőknek és szívesen archiválsz, ahol jól jön precizitásod.

Pilóta

Egy repülőgép kapitánya felelős az egész legénység és az utasok biztonságáért és ezt a lelki terhet nem viseli el akárki, de te ideális pilóta-alapanyag vagy. Mivel elemed a Levegő, érthető, hogy szeretsz repülni és otthon érzed magad a fellegek között. 

Újságíró

Természetes kíváncsiságod, jó megfigyelőképességed és kiemelkedő kommunikációs képességed remek újságíróvá tesz. Mindig mindenről tudni akarsz, szeretsz kutatni, ezért oknyomozó újságíróként különösen kiemelkedő és sikeres lehetsz. 

Divattervező

Ha erős a kreatív vénád és érdekel a divat, érdemes próbálkoznod a divattervezői pályán. A Levegő jegyű emberek hajlamosak hamar elveszíteni az érdeklődésüket, ezért előnyös számodra a kreatív pálya, mert itt karriered a saját kezedben van és minden munkanap más, mint az előző. Divattervezőként szabadjára engedheted a képzeleted!

Asztrológus

Ha közel állnak hozzád a New Age tudományágak, remek asztrológus lehet belőled. Elméd nemcsak analitikus és logikus, hanem nyílt és innovatív is, ezért a csillagjegyekkel foglalkozó tudomány is olyan terület, ahol remekül helyt állsz és élvezed is. 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást