Teszt: Mennyire működik a hatodik érzéked? A válaszaidból kiderül

Teszt: Mennyire működik a hatodik érzéked? A válaszaidból kiderül

Címlap / Életmód / Ezotéria / Teszt: Mennyire működik a hatodik érzéked? A válaszaidból kiderül

Nem csak bekövetkező eseményekre, időnként konkrét beszélgetésekre, mondatokra éreztem rá, így aztán elkezdtem tudatosan hallgatni a benső sugallatra. Te is kíváncsi vagy rá, neked mennyire működik a hatodik érzéked? Töltsd ki a tesztet és kiderül!

0%

Előfordult már, hogy a szerelmeddel ugyanakkor hívtátok egymást?

Volt rá példa, hogy azelőtt tudtad egy közeli szeretted legújabb problémáját, hogy ő elmondta volna neked?

Tapasztaltad már, hogy a semmiből eléd tolakodtak olyan szituációk, események, amik később ténylegesen bekövetkeztek?

Volt már rá példa, hogy megúsztál egy balesetet, csak mert később mentél valahova egy hirtelen felindulás végett? Esetleg elkerültél egy jelentősebb problémát (pl. elfelejttetted lekapcsolni a sütőt), mert úgy érezted, valamiért haza kell menned?

Hiszel a megérzésekben?

Amikor bemutatnak egy új ismerősnek, egész biztosan vannak vele kapcsolatosan különféle benyomásaid. Ezek hosszútávon is igaznak szoktak bizonyulni?

Működik a hatodik érzéked? Teszteld!
Nagyon erősek a megérzéseid

Nem csak hiszel a megérzésekben, hanem rendszeresen tapasztalod is, hogy működnek, ezért örömmel támaszkodsz rájuk. Sokszor inkább a valóságot, a realitást is képes vagy háttérbe szorítani, mert „valami azt súgja”, hogy nem hihetsz annak, amit a felszínen tapasztalsz. Nagyon jó, ha a hatodik érzékedet még tovább tudod fejleszteni, de azért vigyázz arra, hogy az igazán fontos kérdésekben minden egyéb körülményt is körbejárj. Nem mindig szerencsés, ha csak és kizárólag az érzelmeinkre hagyatkozunk!
Jók a megérzéseid

Vannak megérzéseid, de nem ragadtatod el túlságosan magadat velük kapcsolatosan. Időnként engedsz a „csábításnak” és hagyod, hogy az előérzeteid vezéreljenek, de gyakran inkább csak egy kellemes dologként tekintesz rájuk. Úgy véled, rendben van és jó dolog, ha működnek, de nem keseredsz el akkor sem, ha azt tapasztalod, esetlegesen cserbenhagytak. Egyensúlyozol a képzelet világa, a megérzések és a valós megtapasztalások között, és ezen nem is igazán kell változtatnod.
Nem túl jók a megérzéseid

Valószínűleg olyan ember vagy, aki abszolút két lábbal áll a földön: nem igazán érzed magadhoz közeli dolognak az ezotériát, így azt sem veszed észre, ha ténylegesen volt egy megérzésed. Még, ha működik is az intuíciód, ráfogod a puszta véletlenre, vagy éppen a tudományra. Nincs semmi gond azzal, ha így szemléled a világot, de néha érdekes dolog lehet kalandozni a képzeleted birodalmában, vagy akár meditáció segítségével megismerni a lelked mélyebb bugyrait. Szükség esetén lehet, hogy érdemes erősítened az önbizalmadat, a saját magadba vetett hitedet, hiszen ez is összefüggésben lehet azzal, mennyire tudsz, mersz hallgatni a megérzéseidre, legbensőbb gondolataidra. 

Oszd meg az eredményed:

VIDEO Ők lesznek 2024 legszerencsésebb csillagjegyei

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást