Stílus

A csillagjegyed elárulja, mi a kedvenc ételed! Magadra ismersz?

Kos

Nem kérdés, hogy számodra a nap első étkezése, a reggeli a legfontosabb, hiszen ezzel indítod el a napodat, ezzel szerzed meg a lendületet, ami aztán segít elvégezni a feladataidat. A gyorsan, könnyen elkészíthető, mégis energiát adó ételeket szereted a legjobban, így például egy kiadós szalonnás rántottára biztosan nem mondasz nemet.

A karakteres, csípős ízek is közel állnak hozzád, így ha ebédre vagy vacsorára kerül sor, nem riadsz vissza a fűszeres ételektől sem.

Bika

Lendületes és energikus, erőteljes személyiségedhez az olyan ízek illenek, amelyek legalább ilyen karakteresek. Nem riadsz vissza a csípős ízektől sem, és szereted, ha egy ételben érezhetőek a fűszerek. Egy finom indiai fogás, mint például a curry, szinte bizonyosan a kedvenceid között van.

Ikrek

Nem vagy kimondottan válogatós, de ha lehet, nem ragadsz le a hagyományos ízeknél, a változatosságot, a különlegességeket szereted, és azt, ha egy ételben az ízek kiegészítik egymást. Különösen kedveled, ha egyszerre kétféle ízvilág találkozik, így például a mézes-mustáros sertéshús a szíved csücske lehet.

Rák

Az evés számodra akkor nyújtja a legnagyobb örömet, ha van kivel megosztanod az ételedet. Minden jobban ízlik, ha másoknak is adhatsz belőle, és így igazi öröm számodra, ha valami olyat eszel, amit mindenki szeret körülötted.

Egy finom, forró pizza, amit a nap végén megosztasz a családdal vagy a barátokkal, a mindennapi kis örömök egyik csúcsa lehet.

Ha érdekel a többi csillagjegy is, lapozz a következő oldalra ide kattintva >>

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást

    Bien.hu

    FREE
    VIEW