15 mondat, amit csak egy introvertált ember mondhat – Jellemzőek rád?

15 mondat, amit csak egy introvertált ember mondhat – Jellemzőek rád?

Címlap / Életmód / Lélek / 15 mondat, amit csak egy introvertált ember mondhat – Jellemzőek rád? / 3. oldal

9/15. „A legjobb, ha bevonnak, miközben mégsem”

Egy igazán befelé forduló ember imádja, ha egyedül hagyják, imádja, ha bevonják a társalgásba -persze csak ha éppen ahhoz van kedve-, de a legjobban azt szereti, ha bevonják úgy, hogy közben bármikor lehetősége adódik kilépni.

Ez az igazi introvertált szabadság!

10/15. „Akkor vagyok a legjobb formámban, ha biztonságban érzem magam”

Ha a személyiséged nagyobb része introvertált, valószínűleg idegenek előtt nem kezdesz el poénkodni és hülyéskedni, viszont a párod vagy a legjobb barátnőd mellett egy humoristává alakulsz át – ez azért van, mert a biztonságérzeted megengedi, hogy lelazulj és megmutasd a személyiséged legszórakoztatóbb részét.

Sose bánd, hogy ilyen vagy, hiszen a jó közönség sokkal többet ér, mint a nagy közönség!

11/15. „Megborzongok, ha valaki sms-ben kéri, hogy hívjam fel”

Igen, bizony, az introvertáltaknak nagyon nehéz a kapcsolatfelvétel – még akkor is, ha egy közeli személy kéri a visszahívást.

Valamiért nekik zsigeri nehézség hívást kezdeményezni, főleg akkor, ha nem ismerik az illetőt – ismerős a probléma? A torkodban dobog a szíved, ha fel kell hívnod a leendő főnököd vagy az orvosi rendelőt?

Nem biztos, hogy ettől te is 100%-ig introvertált vagy, de azért egy kis részed nagy valószínűséggel az!

Újabb és újabb gondolatok, belső zsákutcák, problémamegoldás, válságstáb, lehetséges variációk – mindez egy koponyán belül!

Egy introvertált személy jól ismeri, milyen is az, amikor már-már lefagyásközelbe kerül az agya, hiszen minden nap találkozik ezzel az érzéssel…

13/15. „Akkor jó ötletnek tűnt”

Két hete megvetted a koncertjegyeket, izgatottan vártad a banda fellépését, majd eljött a nagy nap és legszívesebben beülnél a kanapéra és olvasnál egy jót?

Ráadásul ez rendszeresen előfordul veled? Akkor nagy bizonyossággal állíthatjuk, hogy introvertált vagy – legalábbis a koncertező részed biztosan.

14/15. „Gondoltam ezret, kimondtam egyet”

A bőbeszédűség nem éppen az introvertáltak legjellemzőbb tulajdonsága – persze bármikor beszélnek egy órát az érzéseikről valamelyik legjobb barátjuknak, de ha a melóban valaki megkérdezi őket, hogy hogy is vannak, egy szimpla ‘jól, kösz’ általában négyórányi érzelmes történetmesélést takar…

15/15. „Nincs sok barátom, de aki van, az igazi”

Jöhet az introvertált emberek egyik legjobb velejárója: nincsenek hazug barátaik!

Szerencsésnek mondhatod magad, ha téged is ‘csak’ pár ember vesz körül nap mint nap, de ezért a pár emberért bármikor tűzbe mennél – sose bánd, hogy ilyen vagy, mert így minden kapcsolatod 100%-ban igazi és értékes lesz!

Oldalak: 1 2 3

»

1 hozzászólás

  • Bubu
    2020.12.17., 10:33

    Mééérhetetlen butaság/játék/szándékos félrevezetés – NEHOGY VALAKI ELHIGGYE!

    Válasz

Írj egy hozzászólást