Életmód / Lélek

15 mondat, ami csak egy introvertált ember száját hagyhatja el

„Megborzongok, ha valaki sms-ben kéri, hogy hívjam fel”

Igen, bizony, az introvertáltaknak nagyon nehéz a kapcsolatfelvétel – még akkor is, ha egy közeli személy kéri a visszahívást.

Valamiért nekik zsigeri nehézség hívást kezdeményezni, főleg akkor, ha nem ismerik az illetőt – ismerős a probléma? A torkodban dobog a szíved, ha fel kell hívnod a leendő főnököd vagy az orvosi rendelőt?

Nem biztos, hogy ettől te is 100%-ig introvertált vagy, de azért egy kis részed nagy valószínűséggel az!

„Napi legalább 30 új ablak nyílik – a fejemben.”

Újabb és újabb gondolatok, belső zsákutcák, problémamegoldás, válságstáb, lehetséges variációk – mindez egy koponyán belül!

Egy introvertált személy jól ismeri, milyen is az, amikor már-már lefagyásközelbe kerül az agya, hiszen minden nap találkozik ezzel az érzéssel…

„Akkor jó ötletnek tűnt”

Két hete megvetted a koncertjegyeket, izgatottan vártad a banda fellépését, majd eljött a nagy nap és legszívesebben behajítanád a telefonodat a Dunába, aztán bezárkóznál és sírnál egy jót?

Ráadásul ez rendszeresen előfordul veled?

Akkor nagy bizonyossággal állíthatjuk, hogy introvertált vagy – legalábbis a koncertező részed biztosan.

„Gondoltam ezret, kimondtam egyet”

A bőbeszédűség nem éppen az introvertáltak legjellemzőbb tulajdonsága – persze bármikor beszélnek egy órát az érzéseikről valamelyik legjobb barátjuknak, de ha a melóban valaki megkérdezi őket, hogy hogy is vannak, egy szimpla ‘jól, kösz’ általában négyórányi érzelmes történetmesélést takar…

„Nincs sok barátom, de aki van, az igazi”

Jöhet az introvertált emberek egyik legjobb velejárója: nincsenek hazug barátaik!

Szerencsésnek mondhatod magad, ha téged is ‘csak’ pár ember vesz körül nap mint nap, de ezért a pár emberért bármikor tűzbe mennél – sose bánd, hogy ilyen vagy, mert így minden kapcsolatod 100%-ban igazi és értékes lesz!

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást

    Bien.hu

    FREE
    VIEW