Életmód / Lélek

15 mondat, ami csak egy introvertált ember száját hagyhatja el

„Nekem vonzóbb a kreativitás, mint a kidolgozott izmok”

Persze nem kell introvertáltnak lenni ahhoz, hogy előnyben részesítsd a belső értékeket, de az azért nagy igazság, hogy a csendesebb, befelé forduló emberek 99%-át nem a jó duma és a szexi szelfik nyűgözik le – légy büszke erre a tulajdonságodra (is)!

„A kedvenc tevékenységeim egy szóban: chill”

Ne arra gondolj, hogy az introvertált emberek lusták: inkább csak szeretik tombolás és zúzás nélkül kiereszteni a gőzt, mondjuk zenehallgatás, filmnézés, kocogás, olvasás, vagy inspiráló sztorik írása közben.

Ha te is így vagy ezzel, sose hagyd, hogy lelustázzanak, inkább magyarázd el mindenkinek, miért érzed sokkal hasznosabbnak az általad választott tevékenységet egy táncos esténél!

„Utálom, ha megkérdezik, miért vagyok csendes”

Mert csendes vagyok, és kész, hagyjál már békén – mondja magában egy introvertált személy.

Ha téged is az őrületbe kerget, ha a hangulatodról vagy kreált problémákról faggatnak, miközben csak inkább hallgatni és bólogatni van kedved, üdvözlégy introvertáltországban!

„A legjobb, ha bevonnak, miközben mégsem”

Egy igazán befelé forduló ember imádja, ha egyedül hagyják, imádja, ha bevonják a társalgásba -persze csak ha éppen ahhoz van kedve-, de a legjobban azt szereti, ha bevonják úgy, hogy közben bármikor lehetősége adódik kilépni.

Ez az igazi introvertált szabadság!

„Akkor vagyok a legjobb formámban, ha biztonságban érzem magam”

Ha a személyiséged nagyobb része introvertált, valószínűleg idegenek előtt nem kezdesz el poénkodni és hülyéskedni, viszont a párod vagy a legjobb barátnőd mellett egy humoristává alakulsz át – ez azért van, mert a biztonságérzeted megengedi, hogy lelazulj és megmutasd a személyiséged legszórakoztatóbb részét.

Sose bánd, hogy ilyen vagy, hiszen a jó közönség sokkal többet ér, mint a nagy közönség!

A cikk még nem ért véget! Lapozz egyet ide kattintva >>

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást

    Bien.hu

    FREE
    VIEW