10 mondat, ami őrületbe kerget minden tetkós lányt

10 mondat, ami őrületbe kerget minden tetkós lányt

Címlap / Stílus / Test / 10 mondat, ami őrületbe kerget minden tetkós lánytEleinte még téged sem zavart, ha valaki tett egy-két megjegyzést a tetkóidra, kis idő után azonban már kívülről tudtad az összeset, annyiszor volt  „szerencséd” hallani őket. Az alábbiakban összegyűjtöttük a tíz leggyakoribb – és legzavaróbb – mondatot, amit valószínűleg neked is mondtak már párszor a tetoválásaid miatt.

„Nem tetszenek a tetovált lányok”

Hát, akkor nagy mázlid van, mert sok gyönyörű lány rohangál odakint tetkók nélkül. És azért mi sem panaszkodhatunk, ugyanis a világon rengeteg ember kedvel minket ennek ellenére – vagy pont ezért.

„Pedig olyan szép vagy”

Így igaz, tényleg isteni vagyok, és nem utolsó sorban magabiztos. Hogy őszinte legyek, sokkal kevésbé voltam az, mielőtt magamra tetováltattam ezt az elképesztő műalkotást. Hidd el, ha nem így lenne, biztosan nem tettem volna!

„Idősebb korodban bánni fogod”

Igen, igazad van. Elvégre csak egy felnőtt, önálló nő vagyok, aki már meghozott pár döntést egyedül. Miért is nem jutott korábban eszembe, hogy te jobban tudod nálam, miképp fogok gondolkodni erről az egészről 10 év múlva. Mindenesetre egy biztos – ha most nem lenne tetkóm, azt jobban bánnám.

„Bevállalós lánynak tűnsz”

Bocsi, srácok. Tudom, hogy a tetovált lányok elképesztően szexisek és ellenállhatatlanok, de az, hogy vagány minták vannak a bőrünkön, egyáltalán nem egyenlő azzal, hogy bármilyen őrültséget bevállalunk a kedvetekért.

„Mit szólt hozzá a családod?”

Nos, ha nem is igazán voltak tőle boldogok, a nap végén az én testemen vannak, és nem az övékén. Egyébként ki mondta, hogy a szüleimnek nincs pár menő tetkója?

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást