5 dolog, amit az emberek többsége megbán lakásfelújítás során

5 dolog, amit az emberek többsége megbán lakásfelújítás során

Címlap / Otthon / Dekor / 5 dolog, amit az emberek többsége megbán lakásfelújítás során

Kiütöd a falat két szoba között

Ha láttál már lakásfelújításról szóló tévéműsort, megfigyelhetted, hogy szinte mindig van olyan projekt, amelyben kiütnek egy-egy falat két szoba között, hogy egyetlen hatalmas helységet csináljanak belőle. Noha tényleg trendin néz ki, ha a nappali egyúttal az ebédlő, az előtér és a konyha is, azért gondold át még egyszer, mennyire jó ötlet ez.

Mert a hatalmas nappali együtt jár azzal, hogy innentől kezdve a család összes tagja egyetlen szobában fog pihenni, tévézni, enni, a gyerekek pedig játszani. Időnként azért mégis jó elvonulni mindenkitől, hogy egyedül lehess, nem igaz?

Modern nappali
istockphoto

Különálló kádat teszel

Rengeteget dob a fürdőszobán, ha trendi kádat teszel bele, de azért nem mindegy, meddig mész el a felújításban. Egy sarokkád tényleg jól mutathat, de térbe helyezhető kádat inkább ne válassz, hacsak nincs tényleg nagyon sok hely a szobában.

Ezek a darabok ugyanis bármennyire jól néznek ki, sajnos rengeteg helyet foglalnak (hiszen épp az a lényegük, hogy minden szögből megközelíthetőek legyenek), arról nem is beszélve, hogy a takarításuk is sokkal körülményesebb a már megszokott kádakhoz képest.

Modern fürdőszoba különálló káddal

Betonból konyhapult

Ha lehet, inkább ne válassz beton anyagot a konyhapult átalakításánál, ugyanis bár tényleg egyedi hangulata van, és az utóbbi időben felkapott is ez a megoldás, sajnos hosszú távon nem biztos, hogy megtérül a választás. Ha ugyanis bármi tönkremegy a csapnál, sokkal körülményesebb lesz ezeket kicserélni, arról nem is beszélve, hogy a beton könnyen elkezdhet megrepedezni.

Ráadásul ha kiöntesz rá figyelmetlenségből egy kis vörösbort, azt sajnos szinte sosem fogod tudni rendesen letakarítani róla!

Beton konyhapult
istockphoto

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást