Ez az aurád színe a csillagjegyed szerint – Ezt árulja el rólad

Ez az aurád színe a csillagjegyed szerint – Ezt árulja el rólad

Címlap / Életmód / Ezotéria / Ez az aurád színe a csillagjegyed szerint – Ezt árulja el rólad

Az auránk színe sokat elmond rólunk és már a horoszkópunk is meghatározza az árnyalatát, hiszen minden csillagjegy másféle energiát sugároz. Az aura színe a csakráink hét színéhez köthető. Nézzük, mi az aurád színe a csillagjegyed szerint és mit árul el rólad.

Kos – Égővörös

A Kos tüzes temperamentumáról híres és arról, hogy megszállottan keresi a kalandokat, így nem csoda, ha aurája színe is az égővörös. A piros színt olyan tulajdonságokkal hozzuk összefüggésbe, mint az agresszió, erős akarat, versengés, szexualitás és szenvedély. Van olyan Kos, akikben mindez ne lenne meg?

Bika – Erdő zöld

A természetszerető Bika színe az erdő zöldje, hiszen a jegy szülöttei érzéki emberek, akik erős gyógyító energiával is rendelkeznek.

A zöld szín nemcsak nyugtat, hanem arra is jó, hogy a legjobbat hozza ki az emberekből és a Föld jegyű Bikák szilárd természete hajlamos erre.

Ikrek – Tündöklő sárga

Az Ikrek szeretnek szórakozni, optimisták és pozitív hozzáállásuk szépen tükröződik élénksárga aurájukban. Egész életükben kapcsolatban maradnak gyermekkori, játékos énjükkel és az élet iránti lelkesedésük sosem lankad.

Rák – Pink

A Rák mindig szerelmes, igazi javíthatatlan romantikus. Aurájuk színe rózsaszín, ami a szeretetet, odaadást és a romantikát szimbolizálja. A pink árnyalat remekül jellemzi együttérző, gyengéd személyiségüket.

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást