Milyen együtt élni az irányításmániás Vízöntővel?

Milyen együtt élni az irányításmániás Vízöntővel?

Címlap / Életmód / Ezotéria / Milyen együtt élni az irányításmániás Vízöntővel?

Elérkeztünk az év legelső jegyéhez, a Vízöntőhöz, akiről nehéz negatív jellemzést írni, ugyanis az egyetlen jegy szinte, aki hosszas együttélés után sem mindig mutatja ki a foga fehérjét, pedig higgyétek el, van neki! Csupán hosszasabban kell kapargatni azt a bizonyos felszínt, mire eljutunk a valódi mivoltához! És hogy mi várhat ránk ott, a legmélyebb bugyrokban? Elárulom! Erre számíts, ha össze akarod kötni az életed egy Vízöntő férfival!

Figyelmességből ötös, vagy mégsem?

Sokan úgy tartják, hogy a Vízöntő egy rendkívül humánus, figyelmes jegy, akinél nincs jobb hallgatóság a világon. Ez teljes mértékben igaz rá, csakhogy, mindig lapul valami hátsó szándék a figyelmessége mögött.

Általában számára ez egy remek információgyűjtő stratégia, amivel kellőképpen kiismerheti a környezetét, és megfelelő tervet alakíthat ki arra, miként vonhat mindent az irányítása alá.

Bizony, a Vízöntő férfi imád irányítani, és ehhez remek meggyőző képességgel is bír, tehát, ha kiadod magad számára, akkor szinte esélyed sem lesz neki ellent mondani.

Előnyére szóljon, hogy az esetek többségében jó irányba tereli a gyanútlan „áldozatot”, hiszen kiváló intuíciókkal rendelkezik.

Ha pedig mégsem úgy alakulnának a dolgok, ahogyan ő azt precízen megtervezte, találékonysága révén gyorsan cselekszik, és újra a megfelelő mederbe tereli a dolgokat.

Abszurd helyzetek élesítve

A Vízöntő férfiről tudni kell, hogy sokan különcként tekinthetnek rá, ami leginkább azért van, mert folyton álmodozik, és filozofál.

A magasröptű megnyilvánulásai pedig sokaknak zavarba ejtő lehet, olykor értelmetlen.

Ebből kifolyólag pedig gyakran keveredhetünk mellette kínos vagy abszurd helyzetekbe, ugyanis számára totálisan mindegy, hogy édes kettesbe, a család körében, vagy nyilvános helyen vagytok-e.

Amire gondol, azt közli, és nem mindig – általában soha – a megfelelő időpontba, vagy módon.

Ez a tulajdonsága egyszerre lehet humoros, édes, és feszélyező.

A rajongó szerető

Eleinte roppant domináló a Vízöntő rajongása, amivel a kedvesét kényezteti, csakhogy hosszútávon könnyedén válhat terhessé.

Egyfelől, mert hajlamos a túlszeretésre, ami azt jelenti, hogy szinte folyton a választottja körül zsong, és nem hagy neki kellő szabadteret, másfelől pedig előfordul, hogy a rajongása már féltékenységbe csap át.

Szerencsére ideális esetben hamar észhez lehet téríteni, és visszahozni a realitás talajára, de van, hogy semmilyen módszer nem használ – esetleg egy bunkósbot – ilyenkor érdemes kissé visszavonulni, és hagyni, hogy egymaga átgondolhassa az eseményeket.

Mivel egy roppant intelligens jegyről beszélünk, általában magától ráébred a hibáira, de ehhez az kell, hogy magára hagyjuk a gondolataival.

Amíg az imádott bálványa a környezetében tartózkodik, addig képtelen az észszerű gondolkodásra. Ijesztő és romantikus egyszerre, ugye!?

Függetlenség, kicsit másként

A Vízöntő férfi egy nyitott szellemű, szabadgondolkodású ember, aki imád a barátaival értékes időt tölteni, és kiszabadulni a mókuskerékből.

Függetlensége leginkább az életmódjában nyilvánul meg, nem a párkapcsolatához való viszonyában.

A Vízöntő férfiak gyakran dolgoznak szabadúszóként vagy vállalkozóként, nem szeretik a kötöttségeket, és a percre, pontosan berendszerezett napokat.

Szükségük van a változatosságra, az ingerekre, amik táplálják az ábrándos lelküket, és ami hozzájárul a kreativitásukhoz. Ha mellette tervezed a jövőd, készülj fel a hirtelen jött ötleteire, és a váratlan programokra.

Ez a függetlensége lehet pozitívum is, hiszen sose fogsz unatkozni mellette, ugyanakkor negatívum is, hiszen mellette kialakítani adott szokásokat, egy elég nehéz – lehetetlen – folyamat!

Összességében a Vízöntő férfi egy roppant intellektuális, jó érzésű, pozitív ember, enyhe – és sűrű – kilengésekkel.

Ha megszokod, megszereted, és sose akarod majd elengedni!

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást