Ha hozzám hasonló vagy, te sem tudsz reggel elindulni kávé nélkül. Még rosszabb, hogy igazi édesszájúként annyi tejjel, cukorral és egyéb ízesítővel fogyasztom a forró italt, mintha desszertet reggeliznék. De ennyi jár, nem? Szerintem néha nyugodtan bűnözz ezekkel a finomságokkal!
4/5 Pirított kókuszos mokka
Egy csésze kávét keverj el ízlés szerint cukorral, vaníliás cukorral, és egy kevés mandulaaromával. Az egészet öntsd fel fél csésze felmelegített kókusztejjel, vagy kávétejszínnel.
Egy közepes méretű serpenyőt hevíts fel, és teríts el benne fél csésze kókuszreszeléket. Néhány mozdulattal forgasd át, hogy minden oldala átpiruljon, majd hagyd egy kicsit hűlni.
Közben egy adag tejszínből és ízlés szerinti cukorból verj kemény habot, és kanalazd a kávé tetejére. Végül szórd meg az egészet a pirított kókuszreszelékkel, és locsold meg egy kevés csokoládésziruppal.
A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!