Párkapcsolat / Szerelem

Ciki lebukások: 5 igaz történet, amikor durván derült ki a megcsalás

Ciki lebukások: 5 igaz történet, amikor durván derült ki a megcsalás

1/5 Két legyet, azaz kapcsolatot egycsapásra – Petronella, 27

Kezdett komolyra fordulni a kapcsolatom egy sráccal és az anyukája meghívott egy étterembe, hogy jobban megismerjen. Jól elvoltunk és ebéd után felajánlotta, hogy hazavisz, csak előtte még otthon beugrik valamiért.

Mikor beléptünk a lakásba, félreérthetetlen hangokat hallottunk a hálószobából, mint kiderült, “apósom” a szomszéddal hetyegett. Nemcsak a pasim szülei váltak el emiatt, hanem én is szakítottam a barátommal, mert ő ebben az egészben az apja pártját fogta: szerinte ugyanis érthető volt, hogy a fater félrelépett, mivel az anyja “kicsit elhagyta magát, olyan 15 kiló plusszal”.

2/5 Az a fránya Facebook – Ádám, 22

A barátnőm telefonja lemerült egy buliban, ezért elkérte az enyémet, hogy arról üzengethessen. Arra kértem, hogy másik böngészőt használjon, hogy ne kelljen újra belépnem. Pár nappal később, amikor a megnyitott oldalakat zárogattam be, láttam, hogy ott van a Safariban a megnyitott Facebookja és belenéztem.

Kiderült, hogy megcsal az exével és a mi ágyunkban is csinálták már. Az utolsó üzenetben éppen a másnapi találkát beszélték meg és az exe, Peti kérte, hogy a csipketangájában legyen. Aznap délután átjött a barátnőm és miután megcsókolt, a fülébe súgtam, hogy mikor összepakolja a cuccait, ne felejtse el a csipketangáját, mert Peti abban várja másnap. A rémület az arcán elmondhatatlanul komikus volt. Sírt és a bocsánatomért esedezett, de természetesen szakítottam vele.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást