Milyen előnyökkel szolgálhat egy megállító tábla?

Milyen előnyökkel szolgálhat egy megállító tábla?

Címlap / Életmód / Pénz és hivatás / Milyen előnyökkel szolgálhat egy megállító tábla?

Rengeteg olyan reklámeszköz van, amelyek nemcsak egyszerűen alkalmazhatóak, de még a vevőket is hatékonyan csalogatják be az üzletbe. A megállító táblákat például kihajtható lábakkal látták el, ezáltal pedig szinte bármilyen körülmények között használható eszközök. Akár a bolt elé helyeznénk az eszközt, akár beltéren vennénk hasznát, mind a két területen hasznos kiegészítője lehet egy üzletnek. (x)

De vajon milyen előnyei vannak ezeknek a kellékeknek? Cikkünkben erre a kérdésre kerestük meg a választ!

A termékek legfőbb előnyei

Ezeknek a kiegészítőknek a nagy részét eloxált alumínium profilból készítették, amit előnyös, kipattintható kerettechnikával egészítettek ki. Nagy előnyük, hogy felhasználóbarát módon segítik a vállalkozások reklámozását, hiszen a benne található plakátokat nagyon egyszerűen és gyorsan cserélni lehet, akár napi több alkalommal is. Nem lehet tehát akadály egy húzósabb munkanap sem, hiszen pár perc alatt frissíthető a benne található anyag, ami nemcsak a cég, hanem az érdeklődők számára is előnyös lehet. 

A Reklámeszköz.hu megállító tábláinak további haszna tehát, hogy nemcsak beltéren kelti fel a figyelmet, hanem akár az ajtó előtt is. A többféle kialakítással kapható termékek között bárki találhat magának olyan változatot, amely minden igényt kielégít. A webáruházban kapható típusok ára minden esetben tartalmaz UV-álló plexi előlapot, e mögé helyezhetőek be a plakátok, így azok védve vannak a külső hatásoktól.

Milyen típusai vannak a megállító tábláknak?

A hatalmas kínálatban többféle szerkezetű és kivitelű változatokat találhatunk. Az egyedi és különleges modellek között vannak kétoldalas, illetve kerékpártárolók egyaránt. Az Economy modell például egy műanyag hátlemezes eszköz, amit beltéri használatra találtak ki.

Az ezekbe helyezhető információkat pillanatok alatt ki lehet cserélni, ennek köszönhetően pedig akár napi akciókról, kedvezmények feltüntetéséről is szó lehet. A kétoldalas verzióval pedig nemcsak a beltérbe érkezőket, hanem az onnan távozókat is megállításra késztethetjük. 

Mit érdemes tudni a kerékpártárolós kivitelekről?

Sok olyan üzlet létezik, amelynek ajtaja előtt kerékpárokat helyeznek el. Nem véletlen léteznek a kerékpártárolós megoldások, hiszen ezekkel még a bicikliseket is meg lehet győzni arról, hogy térjenek be a boltba. Az egyedi üzenettel díszíthető, praktikus modellek hat kerékpár tárolására alkalmasak, amiből akár többet is egymás mellé helyezhetünk. Ez a típus rendelhető mind plakátkeretes, mind pedig dekorálható fejléces kiadásban egyaránt. Amennyiben tehát hasznos kiegészítővel látnánk el az üzlet előtti területet, remek választásnak bizonyulhat ez a megállító tábla.

Minden termék prémium minőségben készül, távolról is láthatóak, ezáltal pedig még egy nagyobb forgalmú főút mellett is hasznos reklámeszközök lehetnek.

VIDEO Jobb ember vagy, mint hinnéd, ha ez az 5 dolog jellemző rád

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!