Stílus / Test

Így maradhatsz elbűvölő szilveszter éjszakáján is!

Így maradhatsz elbűvölő szilveszter éjszakáján is!

A különleges alkalom különleges megjelenést kíván. Ha azok közé tartozol, akik már ősszel elkezdenek agyalni rajta, mit viselnek majd az év utolsó estéjén, nem vagy egyedül! Bátran vállald be azt a holmit is, amit egyébként nem mernél – tippjeink segítségével tündökölni fogsz!

Drámai smink

Fantasztikus sminkben tündökölve jobban esik átcsöppenni az újévbe. Nyugodtan legyen egy-két fokkal hangsúlyosabb a szemed a szokásosnál, ám ügyelj rá, hogy csak bevált termékeket használj!
Nem éppen ideális körülmény a tesztelésre egy olyan buli, ahol hosszú órákon át makulátlanul szeretnél kinézni. Szabad a műszempilla és a csillám – de csak akkor, ha avatottan tudod felhelyezni őket, esetleg kéznél van egy profi, aki segít benne!

Csini ruci

Akkor is öltözz ki, ha baráti beszélgetős estét tervezel szilveszterkor! Egy vidám, flitteres top testhez álló farmerral már tökéletes. Ha pedig partizni indulsz, helyszíntől függően szabad a koktélruha, a kisestélyi vagy a mini!
Amennyiben egy új darabot választottál az alkalomra, előtte viseld egy kicsit otthon. Járkálj, mozogj, ülj le benne – nehogy az utolsó pillanatban derüljön ki, hogy levegővételhez is túl szűk!

Csak rétegesen!

Legyen nálad egy mellényke, pulóver vagy blézer! Sokan elkövetik azt a hibát, hogy a téli kabát alá csupán egy nyárias ruhát vesznek szilveszterkor, így hatványozottan nő a megfázás esélye.
 
Arról nem is beszélve, hogy az állandó ajtó- és ablaknyitogatás révén akkor is köhögve kezdheted a következő évet, ha ki sem dugtad az orrod a beltéri partihelyszínről. Elegáns rendezvényen egy stóla jelenthet megoldást.

Új cipő? Inkább ne!

Mint említettük, a ruháknak is szükségük van némi „bejáratásra”, cipőknél azonban ez még inkább érvényes. Ne húzz szilveszterkor olyan lábbelit, ami nem bizonyította, hogy legalább egy fél napon át kényelmet nyújt!
Magas sarkú viselése esetén legyen nálad talpbetét és sebtapasz. Az sem baj, ha tisztában vagy a frissítő talpmasszázs alapjaival, így tánc közben elfáradva néhány mozdulattal pihentebbé varázsolhatod magad.

Kültéri programhoz

A város főterén szeretnétek megnézni a tűzijátékot? Esetleg túrát terveztek?
Akkor bizony nem a flittereken van a hangsúly, hanem azon, hogy viselj pamut alsóruházatot – tehát atlétát és leggings-et –, fölötte nadrágot és felsőt, erre jöhet még a pulóver, s végül a kabát! A csizmád legyen vízálló, fázós lábúaknak pedig jól jöhet két egymásra húzott zokni.

Előzd meg a bajt!

A táskádban mindig lapuljon egy apró varrókészlet, benne tűvel és cérnával! Zipzár meghibásodása esetén egy biztosítótű jó szolgálatot tehet, a ruhához adott pótgombot pedig ne dobd a szemetesbe!
Pótharisnyával felkészülhetsz a beakadás-katasztrófára, de átlátszó körömlakkal is megállíthatod a szaladásnak indult szemet. A sminkedet alkotó fő termékeket egy kis ecset társaságában süllyeszd a neszesszeredbe, az ajakápolódat pedig akár arcfényként is bevetheted. Ha zsírosodásra hajlamos a bőröd, zsebkendővel vagy speciális mattító lapocskával kezelheted.

Érezd jól magad a bőrödben!

„Olyan hülyén érzem magam így!” – ha ez a mondat felmerül benned a ruházatod vagy a sminked láttán, inkább válassz másik alternatívát.
A szilveszteri bulinak nem arról kell szólnia, hogy ötpercenként igazgatod a külsőt, vagy nem mersz két falatnál többet enni a kisestélyi szorításában. Hidd el, az áll neked a legjobban, amiben igazán önmagad vagy!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást