Haj / Stílus

Semmi szégyen! 10 lenövést leplező frizura, amivel átvészelheted

Semmi szégyen! 10 lenövést leplező frizura, amivel átvészelheted

Ahogy a nők túlnyomó többsége, úgy én is festetem a hajamat, de egyre többször eszembe jut, hogy le kellene növesztenem. A zselés műkörömről is tavaly, a pandémia kezdetén „szoktam le” és azóta nagyon megszerettem a természetes körmeimet. Eltelt egy év, és most azon agyalok, érdemesebb lenne hagynom, hogy érvényesüljön a hajszínem, mint az itthoni festéssel bajlódni… Akárhogy is legyen, az biztos, hogy a többség már látható lenövéssel küzd – ha te is, az alábbi frizurák segíthetnek orvosolni a problémát!

Szabálytalan választék

A középen elválasztott és egyenes frizura hangsúlyozza ki a legjobban a lenövést, ezért ezt feltétlenül érdemes elkerülnöd. Már azzal is rengeteget segíthetsz a helyzeten, ha máshova teszed a választékot, akár szabálytalanul, kócos-hatással választod szét a frizurádat. 

 

Göndör tincsek

Talán eddig utáltad, hogy göndör a hajad, pedig a lenövéssel kapcsolatosan is sokat köszönhetsz neki. A göndör, hullámos tincseken sokkal kevésbé hangsúlyos a lenövés, mint a szögegyenes szálakon.

 

Kócos frizurák

Még, ha nincs is göndör, vagy kifejezetten hullámos hajad, a kócos hatást akkor is elérheted, és ez sokat segít, ha a lenövésről van szó.

 

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást