Lendületben vagyok, semmi sem állíthat meg!

Lendületben vagyok, semmi sem állíthat meg!

Címlap / Életmód / Egészség / Lendületben vagyok, semmi sem állíthat meg!

Már egész jól felvettem az életmódváltó ritmust, és nagyon izgulok, mert hamarosan következik a kéthónapos mérésem. Igazán mozgalmas, élményekkel teli napokat éltem át az elmúlt hetekben. Akro jógáztam, kétféle táncórán jártam, egy masszázs workshopon pedig csere-bere masszírozásban is volt részem. Visszatértem a pilates oktatáshoz, és új, „apróbb kihívásokkal” teli torna órákat is tartottam.

Az apróbb kihívásokról később mesélek, mert első körben fontos közlendőm van:

E-Fitt az idő!

Ha kedved kaptál az E-Fit edzésekhez, akkor ne habozz, most ingyenesen kipróbálhatod! Hajrá! Tapasztald meg, gyerünk! Itt tudsz regisztrálni az ingyenes próbaedzésre. Csak magadat vidd és a kitartásod! Az edzés alatt minden csak Rólad szól!

Az edzés előtti és közbeni szomjoltásra pedig ajánlom az Absolute Live steviával ízesített italait!

Ami engem illet, én továbbra is…

…reggel-este krémezek, egészségesen étkezek, a sportban sem fékezek, és a cukros üdítőkkel egyáltalán nem vétkezek. Pedig ez nem volt mindig így. (Itt olvashatsz bővebben az idáig vezető utamról.) Hogy megmaradjon a lendület, a reggeleket továbbra is a Protissimo fantasztikus müzlijével szoktam kezdeni, aminek cukortartalma minimális, íze viszont fenomenális. 1 pohár natúr, zsírszegény joghurtban keverem el. Nagyszerű napindító hami.

Lendületes napjaimról dióhéjban:

 • Egy masszázs workshop keretében gyakorolhattam a nyáron megszerzett svédmasszázs tudásomat, majd kaptam egy csodás olajos hátmasszázst egy profi masszőrtől (izomlázra .
 • Jártam egy lámpalázról szóló előadáson, ahol hasznos technikákat mutattak be annak leküzdésére, ami nekem nagyon jól jött, mert rengeteget küzdök a lámpalázzal, izgulással, ha embereknek adok elő (például amikor torna órát tartok). Azt is meg tudtam, hogy a statisztikák szerint az emberek többsége a tömeg előtt való beszédtől fél a legjobban.
 • Dolgoztam is egy kicsit… 🙂 Trénerként vettem részt – természetesen nem először – egy személyiségfejlesztő tréningen, ami fantasztikusan sikerült.
 • Étteremben is voltam, ahol megengedték, hogy a dobozba csomagolt kis elemózsiámat elfogyasszam a helyszínen vásárolt padlizsán salátával együtt. Hát nem cukik?!?
 • Egy teázóban pedig hosszasan beszélgettünk az élet szépségeiről a barátaimmal, fincsi gyümölcsteákat kortyolgatva (pár éve ez a jelenet a következőképp festett: lepukkant kocsmában a panaszok kitárgyalása jó sok pohár bor mellett, illetve az aktuális főnök számunka nem túl kellemes tulajdonságainak ecsetelése… remélem egy volt főnököm sem olvassa a blogom… ha mégis, akkor neki üzenem, hogy az előbb említett sztorit én is csak hallottam egy barátnőmtől…
 • Buli helyett Pál Feri előadásra mentünk harmadmagammal, ahol fantasztikus, léleképítő, megértést segítő, nagyszerű gondolatokat hallhattam egy fantasztikus, inspiratív, humoros előadás keretében.
 • Elvégeztem egy kezelői tanfolyamot, ahol tudatalatti blokkokat tisztító technikát tanultam meg, amit azóta már egy gyakorló napon alkalmaztam is.
 • Üzleti megbeszélésem is volt,  kosztüm helyett fürdőruciban, egy uszodában. 🙂
 • Szó szerint a fellegekben voltam az akro jógán. Szuper volt megtapasztalni, hogyan tudom rábízni magam egy számomra szinte ismeretlen valakire ilyen akrobatikus pózokban.
 • Nőcis energiáim ébren tartása érdekében burlesque táncórán jártam, az indiai Bollywood tánc workshopon pedig táncmozdulatokkal imitálva rúzsoztunk és aggattunk magunkra fülbevalót, nyakláncot.
 • Kipróbáltam egy aktív mozgásmeditációt is, a Jiaidot, ahol harcművészeti mozdulatokkal a jelen pillanat megélését, önmagunk mélyebb megismerését gyakoroltuk. Nagy hatással volt rám ez a mozgásforma. Több volt, mint sport.

Folytatom a pilates oktatást is, „apróbb kihívásokkal”

Régi vendégeim tárt karokkal vártak, cserébe jól megizzasztottam őket. Emellett egy babauszi kis tornatermében is elkezdtem pilatest tartani, ahol az anyukák a csemetékkel együtt vehetnek részt az órán. Mókás, amikor valamelyik apróság épp alagutasat játszik velem terpeszállás közben.

Az anyukák előtt emelem a kalapom, igazi haladó tornászok: például a lefelé néző kutya pózt (vagy más néven hegytartást) kisgyermekükkel a hátukon kivitelezik. Azért Ti ne próbáljátok meg otthon… A nyáron sokat voltam gyerekek között animátori munkámnak köszönhetően, így csak „apró kihívás” a csemeték jelenléte az órákon. Nagy tanítóink ám a gyermekek, igazi angyali, tiszta lelkek! Igen, még akkor is, ha bömbölnek, hisztiznek. Mindannyian csináltuk ezt, senki sem kivétel, ugye?

Krémes visszajelzések

Eddig nem igazán hittem benne, de ugyebár a Protissimo Stúdióban a méréseknél (pontosabban a testösszetétel analíziseknél) fürdőruciban látnak a segítőim, és azt mondták, hogy sokat változott és szépült a bőröm. Persze rám fér még, hogy feszesedjek, de annyira fellelkesültek, hogy ők is beszerzik a Helia-d krémeket.

Én is tapasztalom, hogy szebb lett a bőröm, bár számomra azért nem lehet olyan szembetűnő a változás, mert egész nap magammal vagyok, és a régi fotóimat sem nézegetem, hiszen ha a változásra koncentrálunk, akkor nem tekintgetünk a múltba.

Jelentem, a narancsbőr elleni gél második tubusát is kivégeztem. Nekem egy tubus, így, hogy rendszeresen használtam kb. egy hónapig tartott. Természetesen a Helia-D nem hagyott cserben, meg is érkezett a harmadik krémecském, amivel tovább szépülhetek. Köszönöm Helia-D! A bőrfeszesítő testápoló még kitart. 🙂 

Ha Te is szívesen kipróbálnád ezeket a csodakrémeket, most megnyerheted őket!

Most zárom soraim, ez a hét is rengeteg teendőt tartogat a számomra, egy percre sem állok meg! 🙂

∞ Rita ∞

 • Az E-Fit stúdió szakemberei izzasztják meg Ritát minden héten.
 • Edzés közben Rita az Absolute live sportitalokat fogyasztja. Ha pedig napközben megszomjazna, a Power fruit steviával ízesített italait kortyolgatja.
 • A Helia-D biztosítja bőre számára a megfelelő ápolást, együtt veszik fel a harcot a narancsbőr ellen. A kozmetikum gondoskodik róla, hogy bőre megőrizze rugalmasságát a súlyvesztés után is.
 • A Protissimo biztosítja számára a kiegyensúlyozott étrendet, ketogén fehérjediéta keretei közt.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

  Írj egy hozzászólást