Haj / Stílus

Mutatjuk a 8 legtrendibb rövid és félhosszú frizurát

Mutatjuk a 8 legtrendibb rövid és félhosszú frizurát

Ne állj meg a vállig érő hossznál!

Az idén nagyon trendik lesznek az olyan frizurák is, amelyek hossz bőven a váll fölé ér: egy szép egyenes bob frufruval például lehet annyira rövid is, hogy éppen az arccsont alá érjen csak. Egy kellemes mélybarna hajszínnel párosítva csodás lesz a végeredmény!

Mob

A rövid bob-ok és a hosszabb lob-ok mellett a közepes hosszúságú, nagyjából a nyak közepéig érő mob frizura is népszerű lesz az idén: egyenes szárítással, nagyon egyenes hajvégekkel érdemes elkészíttetned ezt a frizurát, ha igazán divatos szeretnél lenni. Frufru nélkül ajánljuk, így a füled mögé is tudod majd fésülni a hajad.

Hullámos fazon

Sokan azért félnek rövidebbre vágatni a frizurájukat, mert természetesen göndör vagy hullámos a hajuk. Pedig egy szépen kialakított, oldalfrufrus bob remekül mutat ilyen hajból is. Szép, természetesen szőke vagy barna hajjal egyszerre elegáns, mégis egy kicsit vadócos lesz a megjelenésed!

Aszimmetrikus frufru

A rövid, hátul fiúsan felnyírt haj is lehet igazán nőies, és ehhez nincs is másra szükség, mint egy hosszabb, aszimmetrikus frufrura. Ha ezt a fazont választod, mindig szárítsd úgy a hajad, hogy egy kicsit megemeled a hajtöveidet, és egy kis hajhab segítségével készítsd el a kissé kócos formát.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást