Arc / Stílus

A 7 legszebb tavaszi smink szín

A 7 legszebb tavaszi smink szín

A legegszerűbb módja a tavaszi megszépülésnek a legjobb smink kiválasztása. Hogy mely sminkbszínek lesznek a 2011-es év tavaszán divatban, azt itt megtudhatod.

Farmerkék szemek

Ez a szürkéskék árnyalat nemcsak kedvenc farmeredé lehet, de a szemeden is jól fest, nappali vagy esti viselethez egyaránt. Használj legalább két árnyalatú szemfestéket, a világosabbat a szemhéj felső részére, a sötétebbet a szempillák mentén fesd, majd jól satírozd össze az árnyalatokat.
A krém állagú szemfestékek tartósabbak és jobban viselik a meleget. Ha különleges alkalomra készülsz, válassz egy csillogóbb festéket. Próbáld ki a divatos indigókék árnyalatot, ha sötét a bőröd.

Vibráló páva-színek

Az elbűvölő, merész színek használata nemcsak a ruhákban, de a sminkben is trendi. Festhetünk lila-kékeszöld, narancssárga-kék vagy rózsaszín-élénkzöld kombinciót is szemhéjunkra, a lényeg az ellentétes élénk színek párosításán van.
Az ilyen merész szemek mellé diszkrét, semleges árnyalatú ajakrúzst használjunk.

Mangó-ajkak

Képzelj el egy érett, lédús narancssárga mangót. Pontosan ez az a szín, amelyre festheted ajkaidat.
A meglepően lágy, szép színárnyalat minden bőrtónushoz jól megy. A legjobban arany szemhéjfestékkel és lebarnult arccal néz ki.

Lime-zöld szemek

Nem kell megijedni ettől a merész színtől. A lime-zöld meglepően üdítő, szép szín. Persze nem a túl neon zöldre gondolunk, hanem a természetes hatású, üde citromzöldre.
Próbálj ilyen szemhéfestéket festeni a szempillák vonala mentén, így finom, nyárias megjelenésed lesz. Egy barna vagy fekete szempillaspirállal emeld ki a szempillákat.

Rózsaszín-arany

Ez az egyik legkülönlegesebb tavaszi pirosító, korántsem unalmas szín. Ezzel a színnel egész arcbőrödnek árnyékot és megvilágítást adhatsz.
Ha nem szeretnél “elpirulnak” tűnni és barna bőröd van, kipróbálhatod a csokoládé-arany árnyalatot is.

Orhidea-pink rúzs

A pink szín mindig “túl soknak” hat, de hála egy lilás beütésnek, ez a rúzs hűvösebb hatású, nem túl émelyítő.
A matt, krémes állagú rúzsok sokkal kifinomultabbak, mint a fényesek. Ilyen vadító ajkak mellé elég egy fekete szempillaspirál és szemceruza használata.

Görögdinnye szájfény

A melegebb hónapokban olyan jól mutatnak a csillogó, üde szájfények! A gyümölcs árnyalatok idén is nagyon divatosak.
Külön kiemelnénk a kellemes árnyalatú görögdinnye-szájfényt. Mindenkinek jól áll. Ne feledd, hogy minél sötétebb a bőröd, annál sötétebb árnyalatra lesz szükséged.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást