A legszebb 2019-es őszi köröm trendek, szerintünk

A legszebb 2019-es őszi köröm trendek, szerintünk

Címlap / Stílus / Test / A legszebb 2019-es őszi köröm trendek, szerintünk

Nagyon ritkán csábulok csak el a színes körmöket, vagy éppen a különlegesebb díszítéseket illetően, nálam abszolút befutó a francia manikűr – inkább csak a forma az, amin alkalmanként változtatni szoktunk. Az idei szezonban utóbbit illetően is ki tudunk emelni néhány izgalmas megoldást, de azok szintén találnak kedvükre valót, akik kifejezetten kedvelik az extrémebb és feltűnőbb manikűröket.

Krémes és natúr színek

A divatban egyértelműen hódít minden, ami természetes: népszerűek a natúr árnyalatok, a földszínek, a minimál sminkek és a bájosan nőies frizurák – ez az irányzat óhatatlanul megjelent a körmök világában is.

Képek forrása: 1 / 2 / 3

A természetesség híveinek jó hír, hogy számos natúr homokszín, bézses és nude színárnyalat hódít, mégpedig kifejezetten a rövid és könnyen formára igazítható körmökön. Így aztán keresve sem lehetne praktikusabb, egyszerűbb és hétköznapibb irányzatot keresni ezen a területen. Most már nem lehet kifogás a sok házimunka, vagy éppen a praktikum kérdése, hiszen ezek a körmök minden élethelyzetben megállják a helyüket. Ezért is kerültek fel elsőként a listánkra!

Félholdak

Néhány éve már fel-felbukkant a körmök világában a félholdas festési technika, most azonban egyértelműen kifutóbarát lett ez a megoldás. Ha örömmel követed a trendeket, az idei őszi-téli szezonban muszáj legalább egyszer neked is kipróbálnod!

Képek forrása: 1 / 2 / 3

A félholdas körömfestés lényege, hogy a körömágy természetes, félhold formájú részét külön kiemelik a manikűrösök. Erre a célra megfelel az eltérő színű körömlakk, de népszerű megoldásként hagyják áttetszőn ezt a területet, illetve a strasszos kirakás ugyancsak hódít.

Akár az élénkebb, akár a kevésbé feltűnő szín kerül a félhold helyére, idén csak trendi lehet a végeredmény!

Dögös színek

Az idei szezonban nem igazán tudunk kiemelni olyan különleges árnyalatokat, mint amilyen néhány éve volt a rose gold, vagy éppen a menta zöld. Két alapvető és örökké merész szín azonban továbbra is a színpaletta élén marad, így a vörös és a fekete körmök az idei szezonban egyértelműen divatosak lesznek.

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Mindkét árnyalat feltűnik a különféle hosszokban, de mivel ennyire szembeötlőek, továbbra is inkább a rövidebb körmökön számítanak népszerűnek. A hosszabb körmökre most is inkább a kevésbé vad színek, vagy inkább a mintával megtört manikűrök kerültek.

Glitteres csillogás

Az elmúlt szezonokat egyértelműen meghatározta a retro irányvonal, elegendő csak magunk elé képzelni a manapság divatos ruhákat. Ezekhez a trendekhez szépen, fokozatosan felzárkóztak a trendi frizurák és sminkek, majd soron következtek a manikűrök: bár már régen voltak népszerűek, most ismét divatosak a különféle csillámos, glitteres berakások.

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Mivel aránylag friss visszatérők, egyelőre inkább a natúr, szolid alapra kerültek rá a csillogó lapocskák, porok, így a végeredmény inkább alkalminak, ünnepélyesnek, semmint túlságosan is retronak mondható.

A kockának leáldozott

Jó ideig a legkedveltebb forma a kocka volt a manikűr világában, most azonban alig akadt modell, akinek ilyen módon reszelték volna a körmeit. A mandula ezzel szemben mindent vitt, függetlenül attól, milyen hosszról beszélhetünk.

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Az egészen rövid körmöktől kezdve, a long stilettoig, a befelé fokozatosan vékonyodó formák hódítottak. Csakis az egészen rövid körmök esetében lehetett felfedezni a hagyományos kockafazont, bár ebben az esetben is népszerű volt, hogy a két sarkat formára igazították és enyhén befelé reszelték a manikűrösök.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást