Életmód / Ezotéria

A legrosszabb oldalad, avagy ha a csillagok is összeesküdtek ellened

A legrosszabb oldalad, avagy ha a csillagok is összeesküdtek ellened

Kos

Egyik legrosszabb tulajdonságod a türelmetlenséged, egyszerűen képtelen vagy kivárni a sorodat. Ki lehet kergetni a világból azzal, ami nem lehet azonnal a tiéd, és képes vagy a végkimerülésig, vagy éppen az őrületig hajszolni magadat.

Finoman szólva sem tűröd, ha bárki is az utadba próbál állni. Aki kedves akar lenni veled, az céltudatosnak mond, de nem szoktál válogatni az eszközeidben, ha az előrejutásodról van szó (úgyhogy ez inkább csak finomkodás).

Az utad során – pont ezek miatt – rengeteg ellenséget szerzel magadnak, de ahelyett, hogy szembenéznél az emberi hibáiddal, inkább úgy ítéled meg, hogy mindenki irigy rád. Gyakran köszörülöd másokon a nyelvedet, hajlamos vagy a gonoszkodásra és a lekezelő stílusra.

Bika

Görcsösen ragaszkodsz olyan –általad, vagy éppen a családod által felállított – előírásokhoz, amiknek sokszor semmi létjogosultságuk nincs már ebben a világban.

Gyakran maradian, szűklátókörűen, „hagyománytisztelően” gondolkozol és cselekszel, képtelen vagy a modernebb, lazább felfogást elsajátítani. Már csak azért is ragaszkodsz a saját kis elveidhez, mert iszonyúan konok és makacs vagy, a legkevésbé sem jellemző rád a kompromisszumkészség.

Mindig azt várod, hogy mások alkalmazkodjanak hozzád, mintha természetes lenne, hogy körülötted forog a világ.

Ikrek

Nem rossz dolog a kíváncsiság, de te képtelen vagy gátat szabni neki. Az érdeklődésed röviden és tömören mindenre kiterjed, de arra esélyed sincs, hogy valamiben igazán elmélyedj: mindenbe csak belekapsz.

Legyen szó párkapcsolatról, munkáról, vagy akár tanulmányokról, te rendszeresen csak a felszínt kapirgálod. Az első nehézségek után gyorsan megfutamodsz, de persze mindig kidumálod magadat – hiszen állandóan jár a szád.

Annyira izgága és nyughatatlan vagy, hogy mások abban is elfáradnak, ahogy néznek, te viszont nem is segítesz, hogy felvehessék veled a tempót.

Rák

Az egyik legérzelmesebb jegy vagy, és ezt sűrűn be is mutatod: mindenen képes vagy megsértődni, duzzogni, agyalni. Sokszor csak érleled magadban a problémákat, miközben a környezetednek fogalma sincs, már megint min akadtál fenn – egészen addig, amíg a nyakukba nem zúdítod csőstül az egészet.

Állandó megfelelési kényszered van főleg az anyaságot és a párkapcsolatodat illetően, képtelen vagy felismerni, ha valami nem működik, vagy ha valamiben hibáztál. Az ideális látszatra túlontúl sokat adsz, és ezzel sokak szemében képmutatóvá válsz.

Ha érdekel a többi csillagjegy is, lapozz a következő oldalra ide kattintva >>

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást